Лишение родительских прав и алименты

• Автор теми Автор теми Тата2015
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 320
  • Перегляди Перегляди 9K
Йде ТС в садочок, перере Папірець що дитиною займається тільки мати, батько не цікавиться, участі у вихованні не бере і т.д
Якщо ви такий герой тоді прошу написати норму закону і форму документу який видають дошкільні заклади по даному питанню

вчера был согласен, сегодня нет. Сказал, что не будет отказываться от собственного ребенка))) сказал тот, что не видел ее годами)))
подавайте на алименты, какие они там будут другая история, но пусть этот крест ИП на нем висит раз такой он никакой папашка

А то крім пустих слів нічого від вас я не почув

А алименты? Условие алименты или лишение?)

Читайте между строк
сказал чтобы подавала... работает официально, но ЗП маленькая. Завтра еду в суд.
подавайте на алименты, какие они там будут другая история, но пусть этот крест ИП на нем висит раз такой он никакой папашка
Спасибо))

сказал чтобы подавала... работает официально, но ЗП маленькая. Завтра еду в суд.

Спасибо))
Ви за порадою у вашій справі,зверніться краще до юриста,профільного.І вам все розкажуть і покажуть.

Йклмн, ну чого ви такий впертий???? Ааа? Йде ТС в садочок, перере Папірець що дитиною займається тільки мати, батько не цікавиться, участі у вихованні не бере і т.д.
Ну що???? Є вже один папірець????))) А?) Йде в іншу інстанцію, бере подібний папірець і так по ланцюжку...)
От на рахунок садочка !!!!!!!!!50 на 50....тут все так індивідуально....В мене був випадок коли мама позбавляла прав тата..Напарниця і я написали характеристику цього всього......Написали....а батьки через тиждень ідуть тримаються за руки і прийшовши в групу сказали що тато буде приходити теж,бо у них кохання бачте..перед цим 2 роки тата не бачила.А взагалі від мене вимагали написати так характеристику,щоб нікого не образити....я звідки знаю чого тато не приходе?????може працює....може з мамою якась домовленість....Короче...лізти в чужу сім'ю ...ну його нафіг......

Якщо ви такий герой тоді прошу написати норму закону і форму документу який видають дошкільні заклади по даному питанню
Дошкільний заклад може видати довідку в довільній формі, яка норма? Може на вихованця написати характеристику де зазначена раніше згадана мною інформація. Суд це прийме як дока 100%

Якщо працює офіційно - після суду із зарплати будуть стягуватись аліменти. Відповідно позбавити бат. прав буде ще важче

От на рахунок садочка !!!!!!!!!50 на 50....тут все так індивідуально....В мене був випадок коли мама позбавляла прав тата..Напарниця і я написали характеристику цього всього......Написали....а батьки через тиждень ідуть тримаються за руки і прийшовши в групу сказали що тато буде приходити теж,бо у них кохання бачте..перед цим 2 роки тата не бачила.А взагалі від мене вимагали написати так характеристику,щоб нікого не образити....я звідки знаю чого тато не приходе?????може працює....може з мамою якась домовленість....Короче...лізти в чужу сім'ю ...ну його нафіг......
А причому те що хтось когось за руку тримає, пишете по факту

Нема такого закону.....ми не спираємося на такі ньюанси ....Є характеристика сім'і для соцслужби,але там все так мутно.......

Всем привет
Оказалась в такой ситуации...
4 года назад развелась с мужем, есть ребенок. На алименты не подавала. Ребенком он не интересовался. Дочь в этом году идет в школу, хочу сменить фамилию. Но для этого нужно лишить родительских прав бывшего. У меня в городке сказали, что я не могу этого сделать, ведь я даже не алименты не подавала, значит меня все устраивало. И причин для лишения нету... Но он же сам не проявлял инициативу. Видеться я не запрещала, сам не хотел. Не видел 3 года.
Перерыла весь интернет, везде пишут разное. Некоторые говорят, что нету причин для лишения род прав, некоторые говорят, что если год не интересовался ребенком, то можно лишить...
Честно, я не знаю что делать.
Дайте совет) всем спасибо)
Извените,а нафига вам это??.....Как никак отец.Захочет ребенок,сам сменит фамилию,потом.Лишение прав делается через суд.....вам надо вынос нижнего белья?......Можете подать на алименты....извините....это всего лишь моё мнение.

Нема такого закону.....ми не спираємося на такі ньюанси ....Є характеристика сім'і для соцслужби,але там все так мутно.......
Як це ви не спираєтесь на такі нюанси, садочок у вас поза законом???

А причому те що хтось когось за руку тримає, пишете по факту

В законі...але якщо приходе мама і говоре А татові дитину не віддавайте!!!на моє питання А що він позбавлений прав????ні..Так самі нехай вирішують.....Бо у 2009 році у садочку одна із вихователів написали таку заяву про тата....А на наступний день отримала тяганину як кажуть За петельки.....потряхав людину ні за що.....Різні люди є....Я не знаю що у голові у тата....А в мене є дитина і чоловік....і я у себе є......Нехай вирішують все у правовому колі

Є поняття органів влади, які в свою чергу діляться на три гілки: законодавчу, виконавчу і судову. І ці органи мають абсолютну монополію на вирішення таких справ, в т.ч. монополію на насильство). Садочок важлива установа, та роль дошкільного навчального закладу у питаннях подібних за своєю суттю до цивільного стану є сумнівною

В законі...але якщо приходе мама і говоре А татові дитину не віддавайте!!!на моє питання А що він позбавлений прав????ні..Так самі нехай вирішують.....Бо у 2009 році у садочку одна із вихователів написали таку заяву про тата....А на наступний день отримала тяганину як кажуть За петельки.....потряхав людину ні за що.....Різні люди є....Я не знаю що у голові у тата....А в мене є дитина і чоловік....і я у себе є......Нехай вирішують все у правовому колі
Причому те що говорить мама? Пишеться по факту

Є поняття органів влади, які в свою чергу діляться на три гілки: законодавчу, виконавчу і судову. І ці органи мають абсолютну монополію на вирішення таких справ, в т.ч. монополію на насильство). Садочок важлива установа, та роль дошкільного навчального закладу у питаннях подібних за своєю суттю до цивільного стану є сумнівною
Мне надо покурить, у меня уже глаз дёргается...
Але без уточнення інформаціі у самій сім'і я особисто нічого не напишу....Це моя думка.....можливо хто по іншому думає,це така справа....
А причому тут ваша думка, ви посадова особа, адміністрація садочка повинні надавати ту інформацію на яку йде запит і писать інформацію по факту з висновками як фахівця

Назад
Угорі