Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Всім привіт! Сьогодні о 9 ранку отримав повідомлення від Moneyveo, що мій борг передано до Таліон і лист від АФК про початок роботи колекторської компанії, тіло 5300, зараз з відсотками 16203,59, загалом кредит у мене вже більше 480 днів і за цей час я сплатив близько 19000 відсотками, протермінування трішки більше місяця.
Сьогодні був жахливий день, вони подзвонили до мами, тата, тітки, двоюрідних братів, не повнолітньої сестри і навіть до її подруг (номерів телефону їх у мене ніколи не було), також до мого одногрупника з коледжу, з яким я вже кілька років не спілкувався, я думав, що...
Вітаю. Було прострочення спочатку у лімон кредит, продали через місяці два до АФК, було пару повідомлень у телеграм, пару дзвінків до родичів, але вцілому нічого критичного. Зараз також манівео передали до них. Вже мала з ними досвід по манівео, але тоді закрила всю суму, що вони просили. Зараз не маю ні можливості, ні бажання так зробити. Чи реально з ними домовитися за тіло? Та через який термін?
Добрий день, АФК якогось дива знайшли номер навіть не рідної людини, номер навіть не український. Написав їм що подам скаргу в НБУ, почали маніпулювати законами, я настояв на свому, почали грозитися судом. У когось була подібна ситуація?
Ще присилали тій людині на вайбер різну інформацію конфіденційну і тд. Ніби якийсь Біт капітал.
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.