Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Перші це клон манівео, другі клон є грошіВсім добрий день. Хто знає як поводяться Лимон і Топ 1? На форумі мало про них інформації знайшов. Чи йдуть вони на тіло, чи можуть до суду подати?
А як вони йдуть на тіло? Лимон я взяв щоб пролонгувати інші та не зміг закрити. Як він до нових клієнтів ставиться? А у топа пішла прострочка, знижка анулювалася і додалася сума.Перші це клон манівео, другі клон є гроші
Где вы их находите. .. с такими не сталкивался, но в принципе если нет денег то игнорируйте вполне могут предложить и телоА як вони йдуть на тіло? Лимон я взяв щоб пролонгувати інші та не зміг закрити. Як він до нових клієнтів ставиться? А у топа пішла прострочка, знижка анулювалася і додалася сума.
Брав щоб перекрити інших, так і набрався за 3 роки більше ніж 20 мфо. Боявся щоб не потрапити в прострочення, а вийшло ще гірше. Половина вже дзвонить на день по 200 разів. Спочатку спілкувався, а потім бачу що безглуздя їм на тебе все одно. Знайшов цей форум нещодавно, бачу тут у багатьох такі самі проблеми.Где вы их находите. .. с такими не сталкивался, но в принципе если нет денег то игнорируйте вполне могут предложить и тело
А кроме вас кому то еще звонят? И кто больше всех третих лиц обзванивает?Брав щоб перекрити інших, так і набрався за 3 роки більше ніж 20 мфо. Боявся щоб не потрапити в прострочення, а вийшло ще гірше. Половина вже дзвонить на день по 200 разів. Спочатку спілкувався, а потім бачу що безглуздя їм на тебе все одно. Знайшов цей форум нещодавно, бачу тут у багатьох такі самі проблеми.
Им не общение с вами нужно, а ваши деньги.Брав щоб перекрити інших, так і набрався за 3 роки більше ніж 20 мфо. Боявся щоб не потрапити в прострочення, а вийшло ще гірше. Половина вже дзвонить на день по 200 разів. Спочатку спілкувався, а потім бачу що безглуздя їм на тебе все одно. Знайшов цей форум нещодавно, бачу тут у багатьох такі самі проблеми.
Кредит Каса родичам двічі дзвонила. Всі інші дзвонять поки що мені.А кроме вас кому то еще звонят? И кто больше всех третих лиц обзванивает?
Саме грошей зараз взагалі немає. Я їм це не раз казав. І почалися навколо прострочення.Им не общение с вами нужно, а ваши деньги.
В мене Лімон,але протермінування 14 днів,пишуть про штраф,хоча не мають права їх зараз нараховувати.Всім добрий день. Хто знає як поводяться Лимон і Топ 1? На форумі мало про них інформації знайшов. Чи йдуть вони на тіло, чи можуть до суду подати?
Это правильный подход скидка прям смешная у васДоброго дня, лимон шле смс що на 14 день впаяють штраф, а так навіть не телефонують. Топ1, чекаю що запропонують, бо на тіло нарахували відсотки такі , що хочуть щоб їм ще три зверху поклала. Поки пропонують знижку 10%, але я зачекаю ще
Мне такое же недавно по ним пришло. Топ 1 еще и штрафы лупит космические. Спрашивал здесь на форуме у юриста, то сказал, что не имеют такого права делать. А сколько по времени у вас уже просрочки?Доброго дня, лимон шле смс що на 14 день впаяють штраф, а так навіть не телефонують. Топ1, чекаю що запропонують, бо на тіло нарахували відсотки такі , що хочуть щоб їм ще три зверху поклала. Поки пропонують знижку 10%, але я зачекаю ще
У топ 1, десь два з половиною тижні , в лимоні 13 днівМне такое же недавно по ним пришло. Топ 1 еще и штрафы лупит космические. Спрашивал здесь на форуме у юриста, то сказал, что не имеют такого права делать. А сколько по времени у вас уже просрочки?
Вони смс надіслали щоб з менеджером зв'язалась, напишу що ще пропонують побачуЭто правильный подход скидка прям смешная у вас
Записи розмов в поліцію, на шарагу скаргу в НБУВ мене егрошi i топ1 уже 20 днiв просрочка. Вчора почали звонити з погрозами менi i батькам, кажуть будуть ноги ламати, катувати «i так поки не поки будете дихать, або платiть». Що можна з таким з ними зробити, зробив записи розмов
В полицию напишите заявление можно онлайнВ мене егрошi i топ1 уже 20 днiв просрочка. Вчора почали звонити з погрозами менi i батькам, кажуть будуть ноги ламати, катувати «i так поки не поки будете дихать, або платiть». Що можна з таким з ними зробити, зробив записи розмов
Підміну номера використовували вони ? Бо в мене топ1 такВ мене егрошi i топ1 уже 20 днiв просрочка. Вчора почали звонити з погрозами менi i батькам, кажуть будуть ноги ламати, катувати «i так поки не поки будете дихать, або платiть». Що можна з таким з ними зробити, зробив записи розмов
Это типа звонит мама а там коллектор ?Підміну номера використовували вони ? Бо в мене топ1 так
ДаЭто типа звонит мама а там коллектор ?
Ми використовуємо основні cookies для забезпечення цього сайту, а також додаткові cookies для забезпечення максимальної зручності користувача.
Перегляньте додаткову інформацію та налаштуйте свої переваги