Також потрапив у борги через лудоманство, спочатку грав у покер, навіть вигравав, але згодом почав програвати. Спочатко не багато (10-100$ на місяць), згодом набравсь кредитів у банках(50 тис грн), навіть перестава грати бо розумів, що не правильно це все... А потім клятий літачок іксів на паріматч... Затягнуло дуже(спочатку програв за вечір 14 тис грн, і в тот же день під ранок виграв 16 тис грн), прдумав що можна і заробляти так(от дурень!). Понабирав МФО десь на 40 тис грн, все приховував від рідних, якось витягував, але було і таке що отримував зарплатню за місяц роботи і програвав за пару годин... Але ! Мені допомогла бабуся(дала 35 тис грн(продала пай, сказав правду)), та виграв у покер за вечір 52 тис грн!!! Погасив УСІ кляті МФО окрім банків, та думав, що все позаду, АЛЕ НІ! Знову понаберав кредитів вже на покер! І знову банки та МФО на 55 тис грн , І тут о знову виграв 2000$, поставив на вивід коштів, але потім передумав і думав раз зробив 2 тис то сможу і 5, що б все погасить!! І програв 2 тис доларів за один вечір... Згодом дізналась дівчина, сказала мамі(в нас повинна була б бути весілля), але звісно все відмінилось... АЛЕ мене ніхто не кинув , дуже допомогла дівчина(дуже мене кохає, і я її!! Дала 40 тис грн(взяла кредит в бака та її власні кошти), допомагали друзі , знайомі(навіть ті хто не знав усієї правди) , я роблю на двух роботах , сплю по 3 години на добу і досі(вже 4 місяці). Залишились банки (3 на сумму 50 тис) та МФО на 10 тис . Потрошки вибираємось, їдемо в Чехію у цьому місяці, все віддаєм та влітку плануєм весілля!!! Я дуже вдячний всім за допомогу!!! І ніколи в житті не наступлю на ці граблі, і нікому не раджу!! Ані азартні ігри, ані ставки, ані кредити, ані навіть розсрочки !!! А ще дуже допомогла моя віра у Бога!!! Правда , якби не всі люди да Боженька мене б вже може й не було... ХУХ! А ж з душі отлягло! А вам раджу лікуватися(я справивися сам) та потихеньку все виплачувати, а ще можна найняти толкового адвоката аби не переплачувати МФО. Господь з Вами!!!