Лояльність ЄАПБ. Подали до суду, але домовились про сплату боргу

• Автор теми Автор теми gluck.af
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 26
  • Перегляди Перегляди 2K
Ні не пройшло 15 днів пройдуть як раз 19 вересня, коли в мене остання оплата по гарантійному листу

Мені сьогодні теж вдалося з ними домовитись. Програла суд (захищалась з юристом з форуму) хоч і програла але всеодно дуже вдячна юристу.
Ціна позову була 31529 грн. по трьом кредитам + судовий збір 3028 грн. Після програного суду одразу почала діяти.
План був такий щоб домовитись з ними, а якщо не підуть назустріч то подавати апеляцію. Звонила до них завалювала кожен день листами на електронну пошту з проханням списати хоча б частину відсотків (навіть відправила їм довідку про доходи бо у мене мінімалка) і врешті-решт сьогодні вони погодились зменшити суму до 23300 також кожен кредитний договір розіб'ють частинами по 3 місяці. Гарантійний лист самі запропонували вислати навіть не просила. Тепер буду потехеньку виплачувати. Може це і не дуже щедра пропозиція але я погодилась бо неясно що вийшло б з апеляції та і суди ці вже набридли.
Але ж суд присудив 31к. Як ви можете домовитись про меншу суму? Рішення суду ж нікуди не дінеться

Але ж суд присудив 31к. Як ви можете домовитись про меншу суму? Рішення суду ж нікуди не дінеться
Я думаю,це такий маневр ,щоб почали платить згідно рішенню суду. І швидше,ніж по 20 відс . Коли виплатиться сума,на яку домовились,можуть звернутись до виконавця. Попередні оплати можна зарахувать,а те,що залишилось,стягнуть примусово

Я думаю,це такий маневр ,щоб почали платить згідно рішенню суду. І швидше,ніж по 20 відс . Коли виплатиться сума,на яку домовились,можуть звернутись до виконавця. Попередні оплати можна зарахувать,а те,що залишилось,стягнуть примусово
Ось такий варіант виглядає реалістично. Бо інакше сенс їм зменшувати суму, коли виграний суд

Ось такий варіант виглядає реалістично. Бо інакше сенс їм зменшувати суму, коли виграний суд
А якщо нема чого стягнути,то потрібно ж якось змусить платить. Хоч якусь частину грошей,да заплатить боржник.

Назад
Угорі