Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Лояльність ЄАПБ. Подали до суду, але домовились про сплату боргу
Мені сьогодні теж вдалося з ними домовитись. Програла суд (захищалась з юристом з форуму) хоч і програла але всеодно дуже вдячна юристу.
Ціна позову була 31529 грн. по трьом кредитам + судовий збір 3028 грн. Після програного суду одразу почала діяти.
План був такий щоб домовитись з ними, а якщо не підуть назустріч то подавати апеляцію. Звонила до них завалювала кожен день листами на електронну пошту з проханням списати хоча б частину відсотків (навіть відправила їм довідку про доходи бо у мене мінімалка) і врешті-решт сьогодні вони погодились зменшити суму до 23300 також кожен кредитний договір розіб'ють частинами по 3 місяці. Гарантійний лист самі запропонували вислати навіть не просила. Тепер буду потехеньку виплачувати. Може це і не дуже щедра пропозиція але я погодилась бо неясно що вийшло б з апеляції та і суди ці вже набридли.
Я думаю,це такий маневр ,щоб почали платить згідно рішенню суду. І швидше,ніж по 20 відс . Коли виплатиться сума,на яку домовились,можуть звернутись до виконавця. Попередні оплати можна зарахувать,а те,що залишилось,стягнуть примусово
Я думаю,це такий маневр ,щоб почали платить згідно рішенню суду. І швидше,ніж по 20 відс . Коли виплатиться сума,на яку домовились,можуть звернутись до виконавця. Попередні оплати можна зарахувать,а те,що залишилось,стягнуть примусово
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.