,,Легкие денежки,,

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 160
  • Перегляди Перегляди 5K
Подскажите,а были ли случаи, что на форуме ищут должников, и как их распознать?я сама новичек, но и новых новичков боюсь с их вопросами????
Чего нам бояться?Ну распознают нас и толку?Данные наши уже есть в шараг

Ну по тому що я прочитала на форумі мфошні шпигунята тут шаряться)),а на рахунок питань новачків,моя думка краще питати чим натворити якихось дурниць
Подскажите,а были ли случаи, что на форуме ищут должников, и как их распознать?я сама новичек, но и новых новичков боюсь с их вопросами??

Простите Думала что у вас так же много МФО, просто я считаю что я в яме из которой выбраться не могу...?

Лізти точно не варто,хіба адреналіну бракує і тре гострих відчуттів?
Гострі я вже пройшла,нових не хочу.Від слова:,,Кредит,візьму,, прям хочеться людину встряхнути добренько

Простите Думала что у вас так же много МФО, просто я считаю что я в яме из которой выбраться не могу...?
Ну в мене їх не те що багато)))так злегка мегабагатенько?
Гострі я вже пройшла,нових не хочу.Від слова:,,Кредит,візьму,, прям хочеться людину встряхнути добренько
І головою об стіночку)))щоб мозги на місце стали))

Лізти точно не варто,хіба адреналіну бракує і тре гострих відчуттів?

Сама в шоці?
Ой ну в баню такий адреналін, з 70ма шарагами ще попробуй витримати ті перші місяці :crazy:
Может и наяривают,но никто пока нечего не говорил по поводу звонКов. А вам?
Мамі сімку змінила самих ближчих попередила, ще також ніхто нічого не казав, блін як на голках як чую що до сусідів дзвонять, хоча менше треба накручувати себе, але хочеться в гори податися і нехай дзвонять :sarcastic:

Ой ну в баню такий адреналін, з 70ма шарагами ще попробуй витримати ті перші місяці :crazy:

Мамі сімку змінила самих ближчих попередила, ще також ніхто нічого не казав, блін як на голках як чую що до сусідів дзвонять, хоча менше треба накручувати себе, але хочеться в гори податися і нехай дзвонять :sarcastic:
А я чуть успокоилась, пусть хоть презеденту звонят, а соседи захотят платить за меня пусть платят я не против????, у меня так одного знакомого достали, что он аж заплатил за Человека которого сто лет не видел Лишь бы оТстали от него????

Назад
Угорі