,,Легкие денежки,,

• Автор теми Автор теми Маri
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 160
  • Перегляди Перегляди 5K
Всему своё время. Сначала людськи гроші отдать, а потом.... время покажет!
спочатку людям.А потім у мене є куди тратити...дитину на обстеження повезу перед садочком..зібрати в садочок..так що нехай купують як у мене доня говоре чуп чуп і звонять куди хочуть

я вже звиклася з ними...одне мене турбує, це борги перед людьми ...ну і можна було б з банками розрахуватися....А так..
Так спочатку люди тоді чмфо і то після того всього пережитого, що вони ще очікуюють :rolleyes:

спочатку людям.А потім у мене є куди тратити...дитину на обстеження повезу перед садочком..зібрати в садочок..так що нехай купують як у мене доня говоре чуп чуп і звонять куди хочуть
Прекрасные планы. А чмoшнuкu хай подождут)

А я приват закрыла в надежде,что смогу взять больше,но они вообще обнулили,,, так что теперь во всей этой просрочке виноват Приват????

В мене 26:rolleyes: напевно через те що банків не було та і давали як ненормальні:dash1:
22 у меня, и с вами в ногу идём, только начинаю выходить на просрочку...

Так дитинка зараз саме головне, а вона діло говорить:D

Сама в шоці .Працюю не офіційно,сама на себе,в анкетах вказувала середній заробіток.А,вони давали і давали....а,я їх кормила і кормила....
Хде мужа?
Ооо разом легше, в вас також 1й день?
Не успеете глазом моргнуть, как и годик пролетит...

Ооо разом легше, в вас також 1й день?
Первая просрочка была вроде в пятницу(так я чуть с ума не сошла от переживаний) и вот до сегодняшнего дня вышла на просрочку по 5 им кредитам(пока держусь) весь капец впереди....

Первая просрочка была вроде в пятницу(так я чуть с ума не сошла от переживаний) и вот до сегодняшнего дня вышла на просрочку по 5 им кредитам(пока держусь) весь капец впереди....
Капец по кредитам,это не капец.Тяжело,согласна,но это дальше от нас зависит.При моем количестве и мужа мы вырулили по звонкам.А ,,капец,, это когда реально ,,капец,,

В мене 37 :( і по банкам 8
Ех а в мене сімейний підряд 70+шт мфо на двох з чоловіком ну і банки?,ще й людям винні 2000$.А як порахували скільки переплатили мфошкам за рік в мене нервовий зрив був.Але до того як попала на форум як зомбі шукала грошей де б взяти щоб пролонгувати.Придурашена була одним словом,мене тепер від одного слова кредит телепає)))

Назад
Угорі