Щоденник Легко жити треба натворити

• Автор теми Автор теми Віра13
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 354
  • Перегляди Перегляди 12K
Мені 29 років і я ніяк неможу зрозуміти як Я могла так вляпатися
Коротка перед історя
Я вже мала проблеми з МФО весною але з допомогою МАМИ я майже всі закрила. Чи то по дурості чи то я вже зовсім з головою недружу я знову набрала , але тепер все ще печальніше, бо мамі казала що більше так робити небуду, але пичальний досвід мене нічого невчить (можливо тому що я несама з цим всі розгрібалася, а з Маминою допомогою) одним словом в мене знову купа МФО і я кожного дня йду в просрочки , але цього разу суми в мене великі суми і проценти тоже як бути що робити незнаю ,але цей раз треба зі всім розібратися самостійно
наразі я навіть непам'ятаю всі МФО які набрала но їх точно десь коло 10 і в всіх тіла +-10000 грн а в деяких тіла ще більші
Я вже подумаю над тим щоб виїхати закордон і потім помалу сплачувати ті всі шараги бо тут наврядчи я багато зможу зробити щей маючи двох дітей
Але що саме більще мене непокоїть то то що будуть діймати оточення
В мене ще після першого разу руки трусяться від тих дзвінків ,а що тепер я навіть передати неможу
Почитавши цей форум я трохи відволікаю себе від дурнуватих думок
Побажайте мені успіху
Наразі треба ще всі МФО порахувати ,а то я про них згадую коли вже дзвонять що на наступний день оплата
Як і декілька років тому назад я крила коштами їх і ще з каси де я працювала,я витягувала все на проценти,потім каса і нові кредити(і знову по колу)Коли я знайшла Антиколектор,я почитала і перша моя ніч була спокійною.

так потом еще в аэропорту ждать пока самолеты начнут летать... 🛩️
))))
Ні мені з польщі летіти
Як і декілька років тому назад я крила коштами їх і ще з каси де я працювала,я витягувала все на проценти,потім каса і нові кредити(і знову по колу)Коли я знайшла Антиколектор,я почитала і перша моя ніч була спокійною.
Напевне якби не Антиколектор то я вже давно була б в психушці , а тут заходиш і все вже не таке страшне як здавалося спочатку

Доброго вечора Всім
Вітаю з Пройдешнім Різдвом і Новим Роком
Я трохи відволіклася від всіх тих мфо і попробувала жити нормально непаручись ,але но до сьогоднішнього дня поки непочався терор по третім особам (в мене паніка і відчуття безвиході ,навіть руки почали трястися)
Хто дзвонив я навіть незнаю ,але всеодно мене бере встид від знайомих до яких дзвонять
Як справитися ,що відповідати навіть незнаю

Ситуація в мене наразі без змін роботи немає грошей тоже ,що робити??
Вибачаюся що починаю нити но я неочікувала що може бути настільки все печально.
Я стараюся себе опанувати і взяти в руки ,але незнаю на скільки часу мене хватить
Що дальше чикати???
Як довго можуть дзвонити третім особам ??
Я вже за один день морально виснажена і незнаю що вже робити
Маєте вистояти,спочатку неприємно,соромно і все таке....
А потім кажеш усім,що це моя справа,а якщо комусь некомфортно - нехай звертаються в поліцію,що їх турбують шахраї.

))))
Ні мені з польщі летіти

Летіти і не брати кредити
Цікаво як людина яка в Польші,візьме кредит?

Цікаво як людина яка в Польші,візьме кредит?
Літаки з Польщі не літають

Маєте вистояти,спочатку неприємно,соромно і все таке....
А потім кажеш усім,що це моя справа,а якщо комусь некомфортно - нехай звертаються в поліцію,що їх турбують шахраї.
Стараюся витримати цей сором
Але вчора вже дзвонли до деректора школи де дитина вчиться , оце вже стрес

))))
Ні мені з польщі летіти

Напевне якби не Антиколектор то я вже давно була б в психушці , а тут заходиш і все вже не таке страшне як здавалося спочатку
Я також.Про психушку я згадала

Віра13 ще не полетіла в Польщу..
Ні я в Україні хочу скоро їхати до мами ,але вона далеко тому перше треба до Польші ,а потім на літаку до мами
Коли потрапила на форум,забула як брати нові кредити,і про старі забула
Я теж після того як начиталася форуму і послухала порад то на кридити забила і на на всі їх дзвінки

Назад
Угорі