Кибуц Берлога (проект номер раз)

img_1_1778875151363.webp

Привіт. Що ви на тій каві помішані чи шо? Сто років би не пив. Ніщо так не бадьорить як грам 150 коньяку з шоколадкою:)
Моя шефиня коли я зранку п'ю чай каже, що чай п'ють тільки моцкалі. А справжня западенка має пити каву.

Ми каву п'ємо зранку, обід, вечером. Це ритуал.

Моя шефиня коли я зранку п'ю чай каже, що чай п'ють тільки моцкалі. А справжня западенка має пити каву.

Клас! Можна щє каву з коньяком,но то не точно

До нас приїжджав з Харкова медтехнік. Ми йому запропонували каву. Він бідненький такий, я вже у вас в шостій лікарні, всюди каву пропонують. Але бідний випив, традиції не можна порушувати. Звичайно були тістечка, цукерки, печиво, шоколад.
Влітку можна і морозиво до кави.

До нас приїжджав з Харкова медтехнік. Ми йому запропонували каву. Він бідненький такий, я вже у вас в шостій лікарні, всюди каву пропонують. Але бідний випив, традиції не можна порушувати. Звичайно були тістечка, цукерки, печиво, шоколад.
Влітку можна і морозиво до кави.
Тре було йому сухим пайком дати,в конверті

Я думав чай то англійці:)

Ну а к@ц@пи бояришнік:)

Усім привіт,Блудник, як справи? Не підтопило? Вчора мій собака зі страху ховався в туалеті і дуже дивувався,що не йдемо в укриття

Ксенія, як погодка?

Супер! Оце мо я мала вчора переїхала в інший район на 20 поверх

А як ти з 20 того поверху ходиш на рибалку? На ліфті а потім?

Це ж на ліфті довго їхати
Ну як, на лішті а потім на авто 10 хв

Ну я ж не лише в столиці рибачу.

Назад
Угорі