Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Так,ти права,але що робити?
Так,ти права,але що робити?

Привіт. Що ви на тій каві помішані чи шо? Сто років би не пив. Ніщо так не бадьорить як грам 150 коньяку з шоколадкоюПривіт
![]()
То супер,але що робити,якщо на антибіотиках?Привіт. Що ви на тій каві помішані чи шо? Сто років би не пив. Ніщо так не бадьорить як грам 150 коньяку з шоколадкою![]()

Моя шефиня коли я зранку п'ю чай каже, що чай п'ють тільки моцкалі. А справжня западенка має пити каву.Привіт. Що ви на тій каві помішані чи шо? Сто років би не пив. Ніщо так не бадьорить як грам 150 коньяку з шоколадкою![]()
Клас! Можна щє каву з коньяком,но то не точноМоя шефиня коли я зранку п'ю чай каже, що чай п'ють тільки моцкалі. А справжня западенка має пити каву.
Ми каву п'ємо зранку, обід, вечером. Це ритуал.
Тре було йому сухим пайком дати,в конвертіДо нас приїжджав з Харкова медтехнік. Ми йому запропонували каву. Він бідненький такий, я вже у вас в шостій лікарні, всюди каву пропонують. Але бідний випив, традиції не можна порушувати. Звичайно були тістечка, цукерки, печиво, шоколад.
Влітку можна і морозиво до кави.
Я думав чай то англійціМоя шефиня коли я зранку п'ю чай каже, що чай п'ють тільки моцкалі. А справжня западенка має пити каву.
Ми каву п'ємо зранку, обід, вечером. Це ритуал.
Супер! Оце мо я мала вчора переїхала в інший район на 20 поверхПривіт, ні. Я на 20 поверсі живу![]()
Ну як, на лішті а потім на авто 10 хвСупер! Оце мо я мала вчора переїхала в інший район на 20 поверх
А як ти з 20 того поверху ходиш на рибалку? На ліфті а потім?
Це ж на ліфті довго їхати