Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2771
- Реакції
- 3889
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Коньячку з лимончикомХотілося б,шось я геть замерзла,то вже нерви,мабуть.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Коньячку з лимончикомХотілося б,шось я геть замерзла,то вже нерви,мабуть.
Я не вживаю алкоголь,і як на роботу йти? Швидко залишуся без ковбаскиКоньячку з лимончиком![]()
Тоді пий каркаде з ковбасоюЯ не вживаю алкоголь,і як на роботу йти? Швидко залишуся без ковбаски
Ну аякже. Спокійна як удавІ до дітей в садок.
![]()
Знову тобі все не так. Кабзда якасьІ до дітей в садок.
![]()
Пью кофе і чай, тортик трохи гріє,но ж Надія,що зможу похудать,кіл на 5Тоді пий каркаде з ковбасою
Ну аякже. Спокійна як удав
Знову тобі все не так. Кабзда якась![]()
Де ти у себе знайшла п'ять лишніх кг?Пью кофе і чай, тортик трохи гріє,но ж Надія,що зможу похудать,кіл на 5
На вагах,показують 67 кгДе ти у себе знайшла п'ять лишніх кг?
![]()
А зріст який?На вагах,показують 67 кг
1,71А зріст який?
Так все в межах норми, трішки жирової тканини в нашому віці можна собі дозволити, якщо це не вісцеральний жир.
Я сама не правильно написала вісцеральний жир.
Не поняла,метаболічно активний то ,,актівія,,від данон,як я розуміюЯ сама не правильно написала вісцеральний жир.![]()
Ти колись купувала домашню курку?Не поняла,метаболічно активний то ,,актівія,,від данон,як я розумію
Щас дитя виведу і напишуТи колись купувала домашню курку?
Таку жирну, жирну. А в неї всі внутрішні органи просто обмотані жиром.
Боже,не кричи,я в окулярах на роботі,бачу. Но приємно,що ти так переживаєш за наше здоров'я
Уколи, як що це Оземпік дуже шкідливі. Вага, як перестанеш колоти, повернеться назад. Ще впливає на кісткову масу при довготривалому прийомі.Боже,не кричи,я в окулярах на роботі,бачу. Но приємно,що ти так переживаєш за наше здоров'я
Ксенія, а якщо я похудаю,то і жир курячий зійде? Но в мене,мабуть,і нема. Я не жирна . Но всі дівчата похудали,мала спеціально уколи робила,щоб схуднути . І тепер вони всі худіші за мене.
Мабуть в тебе є прослойка що так жир виправдовуєшУколи, як що це Оземпік дуже шкідливі. Вага, як перестанеш колоти, повернеться назад. Ще впливає на кісткову масу при довготривалому прийомі.
А жінці трішки жиру потрібно мати, в розумних межах. Тепер вчені вважають жир окремим органом людини, що відповідає за імунітет і гормони.Але це має бути певний процент від маси тіла.
Є і що?Мабуть в тебе є прослойка що так жир виправдовуєш![]()