Кибуц Берлога (проект номер раз)

Коньячку з лимончиком:)
І до дітей в садок.
IMG_20260418_194414.webp

Я не вживаю алкоголь,і як на роботу йти? Швидко залишуся без ковбаски
Тоді пий каркаде з ковбасою:)

І до дітей в садок.
IMG_20260418_194414.webp
Ну аякже. Спокійна як удав:)

І до дітей в садок.
IMG_20260418_194414.webp
Знову тобі все не так. Кабзда якась:(

Не поняла,метаболічно активний то ,,актівія,,від данон,як я розумію
Ти колись купувала домашню курку?
Таку жирну, жирну. А в неї всі внутрішні органи просто обмотані жиром.

Leona, Ксенія, тьоті, менше ковбасу більше овочей:)

Якісь букви здорові:)
Боже,не кричи,я в окулярах на роботі,бачу. Но приємно,що ти так переживаєш за наше здоров'я

Ксенія, а якщо я похудаю,то і жир курячий зійде? Но в мене,мабуть,і нема. Я не жирна . Но всі дівчата похудали,мала спеціально уколи робила,щоб схуднути . І тепер вони всі худіші за мене.

Боже,не кричи,я в окулярах на роботі,бачу. Но приємно,що ти так переживаєш за наше здоров'я

Ксенія, а якщо я похудаю,то і жир курячий зійде? Но в мене,мабуть,і нема. Я не жирна . Но всі дівчата похудали,мала спеціально уколи робила,щоб схуднути . І тепер вони всі худіші за мене.
Уколи, як що це Оземпік дуже шкідливі. Вага, як перестанеш колоти, повернеться назад. Ще впливає на кісткову масу при довготривалому прийомі.
А жінці трішки жиру потрібно мати, в розумних межах. Тепер вчені вважають жир окремим органом людини, що відповідає за імунітет і гормони.Але це має бути певний процент від маси тіла.

Уколи, як що це Оземпік дуже шкідливі. Вага, як перестанеш колоти, повернеться назад. Ще впливає на кісткову масу при довготривалому прийомі.
А жінці трішки жиру потрібно мати, в розумних межах. Тепер вчені вважають жир окремим органом людини, що відповідає за імунітет і гормони.Але це має бути певний процент від маси тіла.
Мабуть в тебе є прослойка що так жир виправдовуєш:)

Назад
Угорі