Кибуц Берлога (проект номер раз)

ну нас на обучении кормили как раз нормальными хот догами а мы амеров учили как правильно мариновать мясо для шашлыка :весело: и как варить борщ .на 2 типах мняса :весело:

у теплынь- у нас еще ночью заморозки .а днем до 7
Повезло амерам теперь мясо умеют мариновать и борщ варить))
Вы в Америке были на учениях?)
Если бы в Дании на учениях были, кормили бы сладкой селёдкой и пивом))

Повезло амерам теперь мясо умеют мариновать и борщ варить))
Вы в Америке были на учениях?)
Если бы в Дании на учениях были, кормили бы сладкой селёдкой и пивом))
у кроме солодкого оселедця е ще датське масло та іх говядина :весело:а по якості сух пая іх для пустелі та гір ну дуже смачний :весело:

у кроме солодкого оселедця е ще датське масло та іх говядина :весело:а по якості сух пая іх для пустелі та гір ну дуже смачний :весело:
За время пока там жила, их селёдку так и не попробовала. Масло у них солёненькое, для бутеров прикольно.

Доброго дня
IMG_20260316_121836.webp

Я не вірю,що він вдома не кашляв,не плакав,дихає ротом і плачє. Прийдуть і скажуть:вдома такого нема
Дурників увімкнуть як завжди. В мене також були такі знайомі що водили з кашлем, при чому жінка дома сиділа. Важко її бачте...

Це блюдо шведської кухні. В каструлю наливають біле вино і нарізають сир різних сортів і добавляють до вина. Потім каструлю з вином і сиром ставлять на вогонь і нагрівають, поки вино змішується з сиром в однорідну масу. Нарізають хліб на шматочки і вилкою занурюють хліб в суміш вина з сиром. Ще є один варіант розтоплений шоколад, в замість хліба шматочки фруктів: банан, виноград, ягоди.
Є спеціальна каструля для фондю, в підставці свічка, або сухий спирт для підтримання вогню під фондюшницею.

IMG_20260318_155007.webp

Це блюдо шведської кухні. В каструлю наливають біле вино і нарізають сир різних сортів і добавляють до вина. Потім каструлю з вином і сиром ставлять на вогонь і нагрівають, поки вино змішується з сиром в однорідну масу. Нарізають хліб на шматочки і вилкою занурюють хліб в суміш вина з сиром. Ще є один варіант розтоплений шоколад, в замість хліба шматочки фруктів: банан, виноград, ягоди.
Є спеціальна каструля для фондю, в підставці свічка, або сухий спирт для підтримання вогню під фондюшницею.

IMG_20260318_155007.webp
Тільки винішко переводять:)

IMG_20260318_155007.webp
Ну тоді ота каструля на кухні в столовій,-то брехня. Не роблять такє в садіку,і в школі не роблять,

Тільки винішко переводять:)
І сир. Ходили ми у кафетерій,там принесли всякі сири шо я не знаю,мяси всякі,до них усякі різні маленькі піалочки,соуси, мед 🍯,а я кажу голосно:а. хліба,так мій зять чогось захіхікав.хоча він дуже вихований. Так мені принесли того хліба,шо я щє в кулькові додому взяла. Ото я понімаю фондю

А,щє й виноград у пакет накидала,він у тарілках був

Назад
Угорі