Кибуц Берлога (проект номер раз)

А немає можливості мамі завести карту на когось з родичів?
пенсійна теж а родичів вже немае от ***** зараз тут гвалт стоіть віт тільки після 0 4 місяці безвилазно і тут таке а дарувати грощі він не бажае бо принциповий

пенсійна теж а родичів вже немае от ***** зараз тут гвалт стоіть віт тільки після 0 4 місяці безвилазно і тут таке а дарувати грощі він не бажае бо принциповий
Невже немає якогось хорошого знайомого? Надійного, щоб користуватись його картою?

гроші він там через сусіда вже переказав але дарувати фрау кусюк грошенята він не бажае .Я так розумію ця пані люду крові попила свома діями .

Вона кредитів не набере, тільки гроші буде зніману
це так але треба якось вирішувати іп і не так як він консультувався :весело: бо тіло вже волае що він тут нас усіх але йго вже повезли на задувку курво понабирають нам тиловиків да таких що ну йго нах :весело:

Ода Набунага, Я зовсім забула, його мамі потрібно писати заяву приватному виконавцю на розблокування рахунку на дві мінімальні зарплати.

Щоб вона отримувала гроші з пенсійної картки, це з нового року 17246 гривень.

Десь тут на форумі є зразок.

IMG_20260313_205900.webp

ага це зрозуміло але заказане письмо 1 а потім чекати відповідь - потім з цим до банку .

Ода Набунага, Я зовсім забула, його мамі потрібно писати заяву приватному виконавцю на розблокування рахунку на дві мінімальні зарплати.

Щоб вона отримувала гроші з пенсійної картки, це з нового року 17246 гривень.

Десь тут на форумі є зразок.

IMG_20260313_205900.webp
це можна у електронному вигляді надсилати або у паперовому ?

ага це зрозуміло але заказане письмо 1 а потім чекати відповідь - потім з цим до банку .
Ні, відправляєш поштою виконавцю і він сам повинен попередити банк про зняття арешту з вибраного мамою рахунку, на протязі трьох днів.
Тому обов'язково лист має бути з повідомленням, що виконавець його отримав.

це можна у електронному вигляді надсилати або у паперовому ?
Тільки паперовому.
Але якщо нормальний виконавець, то рахунок він може зразу розблочити. У мене розблокував раніше, чим отримав поштою листа.

Я йому дзвонила і говорила з ним по телефону.

Правда я спочатку скинула електронного листа з рахунком.

Але тут як повинен з виконавцем, різні бувають, хтось по тижню чекає.

ну там кусюк виконавець а я пам'ятаю що її турнули треба ще щось робити бо заява може бути набрана на компі чи власноручно написана ?бо тут треба піхоту вгамувати

Здається на комп'ютері я писала, просто з пошти відправити заказним з повідомленням про вручення.

Останнє редагування:
Назад
Угорі