Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Дали вже,хлопці з ДТЕК самі краном ту машину витягалиПривіт.
Так світло буде, чи ні?
В мене без кінця якісь викоутасиУхти які в тебе пригоди![]()
ВЕсело живемоДали вже,хлопці з ДТЕК самі краном ту машину витягали
В мене без кінця якісь викоутаси
Це ж тре так кота затолкать.Доброго ранку
![]()
Привіт.Це ж тре так кота затолкать.
Усім доброго ранку![]()
А,може,то йому так шию придушили,шо аж язик вилізПривіт.
Якщо кіт облизується, значить заманили на вкусняшку.
![]()
Ти дуже добра.А,може,то йому так шию придушили,шо аж язик виліз

Так,це правдаТи дуже добра.
![]()
оце власник авто офігівБудка сгоріла
Пожари були,поліція,всякі різні служби. Тоді по блату нам привезли новий той трансформатор,а під будкою машини,і вони не могли під'і́хати,щоб поміняти
Ми баби самі ту машину качали,но хрєн викотили
В якийсь мужик лєвий вскрив ту машину і замок там сняв,і краном її викачували
Ото була пригода. У мене як завжди
але це не міняе те що він погана людина
м'яко кажучиДа,такого повороту не очікував ніхто,а ти сам як?оце власник авто офігівале це не міняе те що він погана людина
м'яко кажучи
в афізі бо побратиму іп йго матусі прийшло а він як раз гроші її переказав там і пенсійну блоканули і усе повислоДа,такого повороту не очікував ніхто,а ти сам як?

Все залежить, як швидко назначать суд. Де живе друг, чи там великі черги в суді.Дівчата скільки часу виходить на знос іп ?
але зараз воні буде бо той його підлеглий а там вже по ГСМ можна ВСП викликати
ну і інше - пішов консультуватись от бовдур
а той в димину аватарить ну і понеслась ледь врятували натріуса від зґвалтування важким предметом у 155мм .це по місту проживання чи по місту знаходження нотаріусаВсе залежить, як швидко назначать суд. Де живе друг, чи там великі черги в суді.
Потрібно з юристом зв'язатись і поцікавитись, що і як. Кожна ситуація індивідуальна.це по місту проживання чи по місту знаходження нотаріуса