Блудник
✩ Premium ✩
- Дописи
- 2771
- Реакції
- 3891
- Бали
- 698
Блудник не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Ксюхен, у вас на роботі спирт глушать?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Ксюхен, у вас на роботі спирт глушать?
Ті часи пройшли. Спирт для медиків уже не доступний.Ксюхен, у вас на роботі спирт глушать?![]()

алкоголь. А ти шо,горілки напився? Усім бажаю сьогодні святкового настроюОт за що не люблю алкоголь, скільки б не випив на ранок все одно штормитьвисновок-алкоголь зло
Leona, ти вживаєш алкоголь?
Дякуємо,нехай у всіх буде святковий настрійПривіт жіночки. Вітаю вас з 8 березня! Бажаю миру, здоровя, весняного тепла та гарного настрою. Всих обнімаю.@Leona, та ні пиво пив. Горілку я не люблю![]()
![]()
а як же мед коньякТі часи пройшли. Спирт для медиків уже не доступний.![]()
ті хто в темі зрозуміють 
Ми не в теміа як же мед коньякті хто в темі зрозуміють
![]()
в часи коли воювали з зеленим змеем та рубали виноградники в Криму - мед коньяком називали настойку бояришнікаМи не в темі

Ніколи не пилав часи коли воювали з зеленим змеем та рубали виноградники в Криму - мед коньяком називали настойку бояришніка![]()
Це в рашці любимий напиток.а як же мед коньякті хто в темі зрозуміють
![]()
Це в рашці любимий напиток.
У нас такий рівень, що зловили на п'янці - заяву на звільнення на стіл.
І все рівно лікарь, медсестра, санітарка.
Я не кажу, що не п'ють, але це лотерея.
Краще пити вдома, спокійно і без нервів.
А що сталося? Чи ніхто нічого не говорить?А в мене із вчорашнього дня немає світла,виходили на дорозі стояли,не випускали аварійку,самі домом чиюсь машину в катували,щоб був під'їзд до будки,а світла так і нема
Будка сгорілаА що сталося? Чи ніхто нічого не говорить?
Привіт.Будка сгоріла
Пожари були,поліція,всякі різні служби. Тоді по блату нам привезли новий той трансформатор,а під будкою машини,і вони не могли під'і́хати,щоб поміняти
Ми баби самі ту машину качали,но хрєн викотили
В якийсь мужик лєвий вскрив ту машину і замок там сняв,і краном її викачували
Ото була пригода. У мене як завжди
Ухти які в тебе пригодиБудка сгоріла
Пожари були,поліція,всякі різні служби. Тоді по блату нам привезли новий той трансформатор,а під будкою машини,і вони не могли під'і́хати,щоб поміняти
Ми баби самі ту машину качали,но хрєн викотили
В якийсь мужик лєвий вскрив ту машину і замок там сняв,і краном її викачували
Ото була пригода. У мене як завжди