Кибуц Берлога (проект номер раз)

Останнє редагування:
Доброго ранку
img_1_1769524153663.webp

Чому?
У нас плюс чотири і трава зелена на газонах.
Да,жизнь вообще не справедливая штука

А в нас лід кругом:(

Леонідівна, сиди дома... нєфіг шастать:)
Я вчора була на другій,сьогодні на першій,повна група дітей,на новий рік стільки не було. В мене є такі резинки,на них гвіздки,вдіваються на взуття -шикардос. Іду-усі заздрять

Сьогодні дивися у вікно з дефектологинею:ворона прилетіла на клумбу,клювом бац,бац,і ніфіга,не пробила лід,подивилася,що ми в вікно в а неї дивимося і пішла.

Мабуть,подумала:хто вас придурків знає,садок же ж спеціалізований

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Почему то вспомнилась Сказочка Сектора Газа)) Как Иван Царевич лягушку поймал :crazy: Кто слушал тот поймет о чем я)))

Блудник, слушал, да? ;)
В ето не слушал-молодец. Я только помню:мне сегодня 30 лет

Якийсь кіт чудний,їсти прийшов як білий день-у дві години ночі нормальні коти приходять.

Усі гарного дня🍣🐈🐱🍰❤️🥰

Якийсь кіт чудний,їсти прийшов як білий день-у дві години ночі нормальні коти приходять.

Усі гарного дня🍣🐈🐱🍰❤️🥰
Коти хочуть їсти завжди.

Усі гарного дня🍣🐈🐱🍰❤️🥰
А кто не слушал - много потерял :crazy: Я как вспомню как мы это слушали)) Кассеты ходили по рукам, а при родителях низзя было, так мы ночью под одеялом, так же, как и Эммануэль читали :D
Сломался твой кот, неси следующего)))

А кто не слушал - много потерял :crazy: Я как вспомню как мы это слушали)) Кассеты ходили по рукам, а при родителях низзя было, так мы ночью под одеялом, так же, как и Эммануэль читали :D
Хороша книга, розвивающа:)

Нічого я не втратила,і Емануель не читала,і не скажу,що це якось вплинуло на мій розвиток,привіт

От і зробили нам Післязавтра:(
То ми йдемо в бібліотеку сьогодні? Я як молода була,то ми пить ходили,,в бібліотеку,,а палить-,,у читальний зал,,. В мене світло пропадало на якісь хвилини. Опалення швидко дали,но такє чуть-чуть. В вода в мене запас великий. Привіт

В ти вживаєш алкоголь?

Одочко,як ти? Пиріжки відправлять? Точно доїдуть,не спортяться

Усім доброго ранку,🐈🐱🥰❤️🍰🍣

Останнє редагування:
То ми йдемо в бібліотеку сьогодні? Я як молода була,то ми пить ходили,,в бібліотеку,,а палить-,,у читальний зал,,. В мене світло пропадало на якісь хвилини. Опалення швидко дали,но такє чуть-чуть. В вода в мене запас великий. Привіт

В ти вживаєш алкоголь?
Привіт. Сьогодні ще тепло, може завтра:) вживаю але рідко.

Назад
Угорі