Кибуц Берлога (проект номер раз)

IMG_20260117_080010.webp
Привіт.
Оце точно,тільки моя Анфіса при цьому на столі стоїть,і секунда-на підлогу все скидає,а там-компаньон. Скільки я так баликів шукала. А самий був случай:діти в нас репетирували сценку,і одна мама прийшла і принесла шмат ковбаси,чималий такий,холцям бутики зробить. Я тою ковбасу знайшла майже доїжену під батареєю. В та мама побачила і каже:значить хороша ковбаса,добре,що я цілий батон в Ашані взяла. А дітям ми чіпси дали і сказали,щоб вдома поїли

Це ми ,,Сватання на Гончарів ці,, ставили

Усім мої щирі вітання ❤️ ☀️ 🥰

Блудник, як ти ? Брикаєш? Я -з усієї сили

Оце точно,тільки моя Анфіса при цьому на столі стоїть,і секунда-на підлогу все скидає,а там-компаньон. Скільки я так баликів шукала. А самий був случай:діти в нас репетирували сценку,і одна мама прийшла і принесла шмат ковбаси,чималий такий,холцям бутики зробить. Я тою ковбасу знайшла майже доїжену під батареєю. В та мама побачила і каже:значить хороша ковбаса,добре,що я цілий батон в Ашані взяла. А дітям ми чіпси дали і сказали,щоб вдома поїли

Привіт. Норм, жду весну:)

Значит колбаса качественная, коты абышо есть не будут ;)

Це я не зрозуміла, про нігті.

Доброго ранку
IMG_20260119_231737.webp
Та зірвала,в спробуй знайди майстриню швидко і щоб вона змогла зняти з такого нігтя покриття,і сам ніготь обрізала. Ну нічого,справилася

Назад
Угорі