Кибуц Берлога (проект номер раз)

Да ні,ото коксакі,турецький грип

Привіт усім
Привіт.
Я думала, що лиш дітки хворіють. В садку підцепила?

В тут мені колеги кажуть, що і їхні діти мали, ще на весні. А тебе обсипало?

IMG_20251222_205620.webp

Привіт.
Я думала, що лиш дітки хворіють. В садку підцепила?

В тут мені колеги кажуть, що і їхні діти мали, ще на весні. А тебе обсипало?

IMG_20251222_205620.webp
Я була в малої,там і мала і мати її були обсипані,особливо Аня,вона і аналіз сдавала,підтвердилося,а їй 35 год. Мені здається,що то ото вухо боліло лімфовузол воспалився,і далі мені було дуже,хуже,місяць все буде було і ото воно і випалило,антибіотик пью і зразу легше

Я вчора своїм купила дешевий корм, тарілки повилизували. Правда я цей корм уже півроку не купувала.

IMG_20251230_121957.webp
IMG_20251230_130424.webp

Дивіться,як Річік до нового року готовий,не в тому сенсі,що вже на боку,а в тому,що в нього галстук-бабочка,

Доброго ранку. Да Леонідівна, щось ти геть посипалася... потрібно тобі на Курвавель відпочити:)
На Курвовель мене не пустять:там все кобіти збираються,а я вже метресса,можна сказать. От на Борщагівці мені є з ким душу одвезти. А така центрова по лікарях ходжу,бо день народження онуки перенесли через мою хворобу,і я гроші,що хотіла подарить тепер по часних кабінетах розношу. Можу собі дозволити

IMG_20251230_122322.webp

На Курвовель мене не пустять:там все кобіти збираються,а я вже метресса,можна сказать. От на Борщагівці мені є з ким душу одвезти. А така центрова по лікарях ходжу,бо день народження онуки перенесли через мою хворобу,і я гроші,що хотіла подарить тепер по часних кабінетах розношу. Можу собі дозволити
По психосоматиці хворі вуха означають, що ти чогось чути не хочеш.

Назад
Угорі