Кибуц Берлога (проект номер раз)

Доброго ранку
IMG_20251218_081559.webp
підтверджую один в один мармизи :весело:

Серьезно??? Бред какой-то...как можно забрать праздники у людей. Причем здесь они?
Різдвяна кутя подолала пів країни з дому і на схід, відволіклись від дронів, сидимо спілкуємось: - зʼїв куті, наче вдома побував- а тут не родзинки? - ні, в цій журавлина, я не дуже люблю родзинки- а я то думав спочатку що то вишня, ну всьо, після такого зараз поїдемо до хлопців на хату, будемо колядувати:весело:

підтверджую один в один мармизи :весело:

Різдвяна кутя подолала пів країни з дому і на схід, відволіклись від дронів, сидимо спілкуємось: - зʼїв куті, наче вдома побував- а тут не родзинки? - ні, в цій журавлина, я не дуже люблю родзинки- а я то думав спочатку що то вишня, ну всьо, після такого зараз поїдемо до хлопців на хату, будемо колядувати:весело:
Любий наш Одочко,вітаємо тебе із Різдвом христовим. Ти наш янгол -охоронець. Усім хлопцям передай вітання від нас

Світло є,опалення і воду дали,Інтернет щє поки сьогодні не зникав -сиджу,боюся сглазить,а,щє ліфт полагодили.
Усім привіт

Останнє редагування:
Доброго ранку.
IMG_20251209_103438.webp

Світло є,опалення і воду дали,Інтернет щє поки сьогодні не зникав -сиджу,боюся сглазить,в щє ліфт полагодили.
Усім привіт
Різдво, побажання збуваються.

Останнє редагування:
Доброго ранку. Калина смердюча.
Добав малинового сиропу.
Я вірю компот, калина, малина, чорниці, яблука і п'ю. Колега перетинає калину через сито і добавляє мед, це точно запах має. Але калина хороша для імунітету, знижує температуру і хороше сечогінне.

Добав малинового сиропу.
Я вірю компот, калина, малина, чорниці, яблука і п'ю. Колега перетинає калину через сито і добавляє мед, це точно запах має. Але калина хороша для імунітету, знижує температуру і хороше сечогінне.
39.5

Мені здається тут вже калина не поможе

В мене,похоже,ото кіріякі

Чи як?

Я в неділю ту була в малої,в вони геть обсипагі були вавками

І не сказали

Ну оце козьї какі,чи як?

Два дні 40,а потім вавки

39.5

Мені здається тут вже калина не поможе

В мене,похоже,ото кіріякі

Чи як?