Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт. В мене нема-значить я молодийТємнота-друг молодьожі. Усім молодим привіт. Ну і пєрдунам,в кого світло є,також привіт![]()
Так ми всі,по ходу,молоді. Навіть у Ксюхи графіки такі сурьйозні. В шо вже про нас казатиПривіт. В мене нема-значить я молодий![]()
У мене на роботі завжди є світло. А цей місяць я через день працюю.Так ми всі,по ходу,молоді. Навіть у Ксюхи графіки такі сурьйозні. В шо вже про нас казати

О,диви яка принципіальна.У мене на роботі завжди є світло. А цей місяць я через день працюю.
Я старенька
![]()
Привіт . Ухо болить. Шо робить? Якийсь антибіотик?Доброго ранку
![]()
Доброго ранку. Не палити на балконіПривіт . Ухо болить. Шо робить? Якийсь антибіотик?
Усім доброго ранку![]()
І вухо пройде? Рецепт якийсь народний? Привіт. Балкон з креслом застеклённий,лоджия.Доброго ранку. Не палити на балконі![]()
Привіт. А у тебе раніше були проблеми з вухом? Ти впевнена, що то вухо? Не від зуба і не протягнуло нерв?І вухо пройде? Рецепт якийсь народний? Привіт. Балкон з креслом застеклённий,лоджия.
Оце думаю полідексу узять
Може то від коліна?Привіт. А у тебе раніше були проблеми з вухом? Ти впевнена, що то вухо? Не від зуба і не протягнуло нерв?
Нє, народний рецепт камфорного масла залитиІ вухо пройде? Рецепт якийсь народний? Привіт. Балкон з креслом застеклённий,лоджия.
Оце думаю полідексу узять
Нікада не боліли. Я не зразу пойняла,що тоПривіт. А у тебе раніше були проблеми з вухом? Ти впевнена, що то вухо? Не від зуба і не протягнуло нерв?
Як? В аптеці купити?Може то від коліна?
Нє, народний рецепт камфорного масла залити![]()