Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Привіт. Та не плануємо... сама як? Айкос потягуєш?Усім привіт! Не хворійте!![]()
Нє,паршиво дуже,шось заболілаПривіт. Та не плануємо... сама як? Айкос потягуєш?
Корону вципила десь?Нє,паршиво дуже,шось заболіла
Може,й так. Ні десь в садіку,більше ж ніде не буваюКорону вципила десь?
О там дітки принесуть все що є.Може,й так. Ні десь в садіку,більше ж ніде не буваю
Спалити жучкуТа дітки , може,й нє,а от одна співробітниця у п'ятницю була хвора і скривала це,я вже потім докумєкала
Та хай,просто так не робиться:або маску вдягни,або не підходь до людей,сиди тихенько собі окремо. Купила таблетки,шо при хіміотерапії приймають,так паршивоСпалити жучку![]()
То до лікаря б сходила. Хулє ти хворієш а лікар нє?Та хай,просто так не робиться:або маску вдягни,або не підходь до людей,сиди тихенько собі окремо. Купила таблетки,шо при хіміотерапії приймають,так паршиво
Та ходила ж на роботу,зава побачила і каже:ви ж завтра виходите? Кажу:даТо до лікаря б сходила. Хулє ти хворієш а лікар нє?а якщо серйозно то взяла б лікарняний і одужувала б. Що підеш така на роботу?
Краще п'ять днів дома відлежатись.Та ходила ж на роботу,зава побачила і каже:ви ж завтра виходите? Кажу:да
Смєлих нема на наші місця
Дома чайок, глінтвей, айкос. Є світло-серіал з котом, нема світла-книжку з собакеномКраще п'ять днів дома відлежатись.
Ніхто не оцінить твоїх трудів.
Ага,але завтра сказали,щоб булаКраще п'ять днів дома відлежатись.
Ніхто не оцінить твоїх трудів.
Якщо тебе не жалко, то хоч дітей нехай пожаліють.Ага,але завтра сказали,щоб була
У моєї онуки заболіла вихователька,сказали не водить дітей поки,нема кому робить,а в нас як нема кому вийти-батьки накатають скаргу,то тре щоб була хоч хвора,хоч яка,але щоб була,і щоб саме я,бо діти звикли і я добра до дітейДоброго ранку
![]()
Якщо тебе не жалко, то хоч дітей нехай пожаліють.