Кибуц Берлога (проект номер раз)

Доброго ранку. Спати потрібно ще. Темно на дворі...
Привіт. От ти ,як завжди,абсолютно правий,но у моєї кицьки інша думка,саме в цей час вона вимагає моєї покорності,бо я ж їй служу. Якщо я не встану,то почнеться грохот падаючих речей і топот копит,сусідка знизу дуже незадоволена.

Привіт. От ти ,як завжди,абсолютно правий,но у моєї кицьки інша думка,саме в цей час вона вимагає моєї покорності,бо я ж їй служу. Якщо я не встану,то почнеться грохот падаючих речей і топот копит,сусідка знизу дуже незадоволена.
Сусіди весь час незадоволені, то їх проблеми:) А кицька нехай рисачить, їй же потрібно рухатися:)

Сусіди весь час незадоволені, то їх проблеми:) А кицька нехай рисачить, їй же потрібно рухатися:)
І знову ти абсолютно правий,коли кицька не бігає,то їй собака бігає,кицька важить 3,6 кг,в собака 7,8 уявляєш,який від них грохот? Но з тумбочки дуже чутно ,як скидає,особливо в 3 години ночі.

Я їй бєруші хотіла дать,а вона каже:як я тоді ракєти почую

Доброго ранку.
IMG-cc60c21758cdff2e09e9f8a9be6909c2-V.webp

То ти щє пізно встаєш,привіт,чи то фігура мови?
Привіт.
Мені картинка сподобалась.
Я ще лежу в постелі в піжамі. Під вухом демонстративно вилизується кішка, я їх ще не годувала.

Останнє редагування:
Привіт.
Мені картинка сподобалась.
Я ще лежу в постелі в піжамі. Під вухом демонстративно вилизується кішка, я їх ще не годувала.
Ото сила волі плюс характер. Я з 3.35 на ногах. Хотіла лягти -фіг,вона такє виробляла,а зараз спать пішла,кобіта,і той скачє,шо сайгак по кукурудзі

Ото сила волі плюс характер. Я з 3.35 на ногах. Хотіла лягти -фіг,вона такє виробляла,а зараз спать пішла,кобіта,і той скачє,шо сайгак по кукурудзі
Моя Єва скочила з антресолі на мене. Дирка в піжамі і царина на боці. Але я все рівно не встала.

Доброго ранку, смачного сніданку!!! Кібуц-берлога - непохитна і незламна!:diska4:

Вкратце: живая, голоса нет 2 недели (неудачно простыла), бодрая как рыба на льду, проблемы нарастают, как снежный ком. В общем, все как всегда. С - стабильно

Усім доброго ранку! Не померзли? ☀️❤️🥰
Не замёрзла. Дома как в склепе. Бодрит несказанно. Особенно филейную часть в комнате для грусти. Ибо воды горячей до сих пор нет. С пятницы ночи

О,
Доброго ранку, смачного сніданку!!! Кібуц-берлога - непохитна і незламна!:diska4:

Вкратце: живая, голоса нет 2 недели (неудачно простыла), бодрая как рыба на льду, проблемы нарастают, как снежный ком. В общем, все как всегда. С - стабильно

Не замёрзла. Дома как в склепе. Бодрит несказанно. Особенно филейную часть в комнате для грусти. Ибо воды горячей до сих пор нет. С пятницы ночи
сеструха! Ты ли ? Прувет! Я токо сегодея про тебя думала,не про тебя,про котика твоего

Думаю,ну как твоїй котик,не мерзне? Ми тут по старіковські:котами обложилися і варнякаєм

Привіт. Нє, в мене тепло:) а у вас же коти, вони мають гріти і скакати по вам:)
Скачє,*****,з 4 ранку. Но температура в кімнаті,чогось,не піднялася

Доброго ранку.
IMG_20251014_125304.webp

Ні, вже включили отоплення
Як включили!? Ого! Нічого собі! Я не поняла,шо за нерівність множин

К у р в а

То я тренуюся писать лайкою

Останнє редагування:
Назад
Угорі