Кибуц Берлога (проект номер раз)

Доброго ранку

IMG_20250929_043253.webp

Доброго ранку, пятниця. Пива надо взяти домашнім улюбленцям, ну або собі:)
Їм щє тільки пиво залишилося. А мені пива не можна,я жіночка похилого віку,а в хаті холодно,усякє може приключіться

Усім привіт,субота☀️🥰❤️

Їм щє тільки пиво залишилося. А мені пива не можна,я жіночка похилого віку,а в хаті холодно,усякє може приключіться

Усім привіт,субота☀️🥰❤️
Привіт.
А що може статися від пива в холодній хаті?

Яка температура в хаті?

IMG_20250929_043311.webp

Це добре,що ти не знаєш. В хаті 15 градусів
Одягайся тепліше.
Правда спати тепло одягненій, не зручно.
Наливай гарячу воду в бутилку, став під одіяло, в ноги, буде тепло ногам. Або нагрівай силікатну цеглу в духовці, загортай в стару ковдру і теж став під одіяло, вона довше тримає тепло

Одягайся тепліше.
Правда спати тепло одягненій, не зручно.
Наливай гарячу воду в бутилку, став під одіяло, в ноги, буде тепло ногам. Або нагрівай силікатну цеглу в духовці, загортай в стару ковдру і теж став під одіяло, вона довше тримає тепло
Ага,а, собака? Він залазить у кровать,і труситься так,що ліжко ходуном ходить,я його вкриваю,а він не розуміє,тікає,і знову труситься,вдіваю йому комбез флісовий -молнія його дратує,він без зупинки дупу чєшє ,кошмар, короче,а в кицьки шуба така стала,шо писець

А я сама сиджу,кава гаряченька, ковбаска смачненька,айкос новий діти подарували,вони мені купили костюма такого суперс кого,не скажу скоко,майже як моя зарплата, обігрівач біля себе поставила

А,і воду гарячу дали вчора,і щє не вимкнули,то я -королевна сиджу

Останнє редагування:
Назад
Угорі