Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку, пятниця. Пива надо взяти домашнім улюбленцям, ну або собіУсім доброго ранку
Їм щє тільки пиво залишилося. А мені пива не можна,я жіночка похилого віку,а в хаті холодно,усякє може приключітьсяДоброго ранку, пятниця. Пива надо взяти домашнім улюбленцям, ну або собі![]()
Привіт.Їм щє тільки пиво залишилося. А мені пива не можна,я жіночка похилого віку,а в хаті холодно,усякє може приключіться
Усім привіт,субота![]()
Це добре,що ти не знаєш. В хаті 15 градусівПривіт.
А що може статися від пива в холодній хаті?
Яка температура в хаті?
![]()
Одягайся тепліше.Це добре,що ти не знаєш. В хаті 15 градусів
Ага,а, собака? Він залазить у кровать,і труситься так,що ліжко ходуном ходить,я його вкриваю,а він не розуміє,тікає,і знову труситься,вдіваю йому комбез флісовий -молнія його дратує,він без зупинки дупу чєшє ,кошмар, короче,а в кицьки шуба така стала,шо писецьОдягайся тепліше.
Правда спати тепло одягненій, не зручно.
Наливай гарячу воду в бутилку, став під одіяло, в ноги, буде тепло ногам. Або нагрівай силікатну цеглу в духовці, загортай в стару ковдру і теж став під одіяло, вона довше тримає тепло
Старої грілки? То ж він уйшов,я ж тобі розказувала,та і яка вже з нього була грілка
Одні проблеми