- Дописи
- 23193
- Рішення
- 1
- Реакції
- 46796
- Бали
- 7740
Шушаніка не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Поки єТак у всих немає...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Поки єТак у всих немає...
Я до тебе в душПоки є![]()
У нас погодинні відключення. А тут всі шість черг відключили, зразу.Так у всих немає...
Я не настільки добраЯ до тебе в душ![]()
Що за чоловік, що не може зранку холодний душ прийняти.Я не настільки добра![]()
Тримаймося,привітДоброго ранку
![]()
ПривітТримаймося,привіт
Доброго ранку
Склала рюкзак,в 5годин вивела Річіка,пішла в переход,і звідти на роботу,нічого незвичайного,вночі в школу в подвал не бігалаПривіт
Як ти ніч провела?
В нас дітям в школі, хто вчиться в другу зміну, сказали приходити нині на заняття з ліхтариками.І знов не буде повноцінного навчального дня![]()

... а в раді приймають важливі закони, накшталт змінити зелений сигнал світлофора на смарагдовий.Мені "сподобалось" як вони вихідний собі зробили і з столиці злиняли, ракета на них упаде. А що люди кожний день так живуть, то не важливо.В нас дітям в школі, хто вчиться в другу зміну, сказали приходити нині на заняття з ліхтариками.
П3дц кншн... а в раді приймають важливі закони, накшталт змінити зелений сигнал світлофора на смарагдовий.
Йо6тіть... я би цвях 200 в потилицю комусь загнав.
Малувато буде. Сиди дальше лови, ще чотири такі рибки.Ксюха тобі вечерю зловив
450 грам, вистачить?
Ну не те нынче прав*, не те. Это королева-мать когда-то сказала: Дети не хотят ехать без меня. Я не желаю оставлять короля. Король никогда не оставит Лондон. Почему король остался? А потому же что и парламент. А ведь на голову сыпалось и рвалось, но не оставили. А сейчас? Дети за бугром, жены — тоже. И тд. (Мені "сподобалось" як вони вихідний собі зробили і з столиці злиняли, ракета на них упаде. А що люди кожний день так живуть, то не важливо.
А я принимал) Как вспомню — мороз по коже. Но тогда — мммм, самое то было, когда на улице +39 было)))Що за чоловік, що не може зранку холодний душ прийняти.
Котів твоїх годувати бастаМалувато буде. Сиди дальше лови, ще чотири такі рибки.

Ти диви ти диви. Я зловив дві. Сьомочці з роботи шкурок несиБлудник, А ти вечеряти не будеш? Чи ми одну рибку двох будемо їсти?
Мій Сьомочка їсть тільки шкірку від копченої риби, мабуть жив під пивним ларьком.
Дивлюсь скупуватенький ти, і лінивий.
Дві рибки, то тільки тобі повечеряти.Ти диви ти диви. Я зловив дві. Сьомочці з роботи шкурок несия з 8 був на річці до 15. Лінивий, це не ти часом додому прийшла і під ковдру з котами читати детективи. Нахаба... чому скупуватенький?
Ну значить Сьомочку виселяємо або на шкуродерню, вибагливий надто він. Взагалі то я сам зїм. Ти їж манну кашу з кисилем. Не люблю я заморожене трупне мясо споживати. Їм лише свіже...Дві рибки, то тільки тобі повечеряти.
А я сьогодні знову працюю, коти вдома самі.
Сьомочка не буде їсти річкову рибу, він на неї не навчений.
Лінивий чому, сім годин на річці і тільки дві рибинки?
Мій зайти в магазин і 1 кг мороженого хека купити.
Нам не подорозі.Ну значить Сьомочку виселяємо або на шкуродерню, вибагливий надто він. Взагалі то я сам зїм. Ти їж манну кашу з кисилем. Не люблю я заморожене трупне мясо споживати. Їм лише свіже...