Кибуц Берлога (проект номер раз)

IMG_20241128_093834.webp

Привіт
Як ти ніч провела?
Склала рюкзак,в 5годин вивела Річіка,пішла в переход,і звідти на роботу,нічого незвичайного,вночі в школу в подвал не бігала
Ми коли в школу в укриття ходимо,охоронець всіх заставляє записуватись у журналі,я кажу:нащо,а він каже:драсті, як одкопувати будуть,то звідки будуть знать хто це,а так усе записано

Останнє редагування:
І знов не буде повноцінного навчального дня☹️
В нас дітям в школі, хто вчиться в другу зміну, сказали приходити нині на заняття з ліхтариками.
П3дц кншн :facepalm::facepalm:... а в раді приймають важливі закони, накшталт змінити зелений сигнал світлофора на смарагдовий.
Йо6тіть... я би цвях 200 в потилицю комусь загнав.

В нас дітям в школі, хто вчиться в другу зміну, сказали приходити нині на заняття з ліхтариками.
П3дц кншн :facepalm::facepalm:... а в раді приймають важливі закони, накшталт змінити зелений сигнал світлофора на смарагдовий.
Йо6тіть... я би цвях 200 в потилицю комусь загнав.
Мені "сподобалось" як вони вихідний собі зробили і з столиці злиняли, ракета на них упаде. А що люди кожний день так живуть, то не важливо.

Мені "сподобалось" як вони вихідний собі зробили і з столиці злиняли, ракета на них упаде. А що люди кожний день так живуть, то не важливо.
Ну не те нынче прав*, не те. Это королева-мать когда-то сказала: Дети не хотят ехать без меня. Я не желаю оставлять короля. Король никогда не оставит Лондон. Почему король остался? А потому же что и парламент. А ведь на голову сыпалось и рвалось, но не оставили. А сейчас? Дети за бугром, жены — тоже. И тд. (
Що за чоловік, що не може зранку холодний душ прийняти.
А я принимал) Как вспомню — мороз по коже. Но тогда — мммм, самое то было, когда на улице +39 было)))

Блудник, А ти вечеряти не будеш? Чи ми одну рибку двох будемо їсти?
Мій Сьомочка їсть тільки шкірку від копченої риби, мабуть жив під пивним ларьком.
Дивлюсь скупуватенький ти, і лінивий.

Блудник, А ти вечеряти не будеш? Чи ми одну рибку двох будемо їсти?
Мій Сьомочка їсть тільки шкірку від копченої риби, мабуть жив під пивним ларьком.
Дивлюсь скупуватенький ти, і лінивий.
Ти диви ти диви. Я зловив дві. Сьомочці з роботи шкурок неси:) я з 8 був на річці до 15. Лінивий, це не ти часом додому прийшла і під ковдру з котами читати детективи. Нахаба... чому скупуватенький?

Ти диви ти диви. Я зловив дві. Сьомочці з роботи шкурок неси:) я з 8 був на річці до 15. Лінивий, це не ти часом додому прийшла і під ковдру з котами читати детективи. Нахаба... чому скупуватенький?
Дві рибки, то тільки тобі повечеряти.
А я сьогодні знову працюю, коти вдома самі.
Сьомочка не буде їсти річкову рибу, він на неї не навчений.
Лінивий чому, сім годин на річці і тільки дві рибинки?
Мій зайти в магазин і 1 кг мороженого хека купити.

Дві рибки, то тільки тобі повечеряти.
А я сьогодні знову працюю, коти вдома самі.
Сьомочка не буде їсти річкову рибу, він на неї не навчений.
Лінивий чому, сім годин на річці і тільки дві рибинки?
Мій зайти в магазин і 1 кг мороженого хека купити.
Ну значить Сьомочку виселяємо або на шкуродерню, вибагливий надто він. Взагалі то я сам зїм. Ти їж манну кашу з кисилем. Не люблю я заморожене трупне мясо споживати. Їм лише свіже...

Ну значить Сьомочку виселяємо або на шкуродерню, вибагливий надто він. Взагалі то я сам зїм. Ти їж манну кашу з кисилем. Не люблю я заморожене трупне мясо споживати. Їм лише свіже...
Нам не подорозі.

Назад
Угорі