Кибуц Берлога (проект номер раз)

У нас жизнь не лёгкая,гасили на районі так,шо мы все по каридорах сиділи,после двух лягли
А робота нормальна
После таких ночей детей мало приводять
Всім привіт, це тиждень починається? Ну,з початком ❤️🥰🍋
До того що гатять я вже ніби звикати почав. Поспиш на роботі. Я вже сирники посмажив... будете?:)

До того що гатять я вже ніби звикати почав. Поспиш на роботі. Я вже сирники посмажив... будете?:)
Буду,дякую🥰❤️
Не можу я звикнуть,останній раз падав сбитий через школу від мене,то це капєц,а уламки до того падали на наш садок,ну то рік назад,і багато біля нас падає,місце такє

Якщо зловиш велику, то що ти з неї готуєш?
Річкова риба кістлява.
З кістлявої риби тре варить уху,дробну завернуть у марлю,варить,варить,потім дістать і викінуть
Може після обіду, холодно поки ще...
Іди,сирники вже з'їли,вже хочемо делікатес

IMG_20241125_101822.webp

Окунь смажений смачний, щука суп. То ти не вмієш готувати судака і коропа.
Я взагалі рибу погано готую.

Ксюха рибу почистив, став пательню-смажити будеш. Чи ти знову цукерок нахомячилася і котів дресируєш?

Ксюха рибу почистив, став пательню-смажити будеш. Чи ти знову цукерок нахомячилася і котів дресируєш?
Я на праці.
І покажи, що там за риба, може моєму котові не вистачить.
В кукурудзяній муці будеш обвалювати?

Я на праці.
І покажи, що там за риба, може моєму котові не вистачить.
В кукурудзяній муці будеш обвалювати?
Окуні як завжди, твої коти не будуть їсти вони в тебе тепличні... ні в звичайній муці. Я тоді сам зїм. В тебе в кабінеті є телевізор? Чи лише кросворди?

Окуні як завжди, твої коти не будуть їсти вони в тебе тепличні... ні в звичайній муці. Я тоді сам зїм. В тебе в кабінеті є телевізор? Чи лише кросворди?
Смачного.
Немає телевізора, немає часу на нього. У нас і так писанини вистачає, з новою програмою до часу ночі в комп'ютер заносимо. Не кажучи про паперові записи.

Смачного.
Немає телевізора, немає часу на нього. У нас і так писанини вистачає, з новою програмою до часу ночі в комп'ютер заносимо. Не кажучи про паперові записи.
Знаю, бував я в хірурга. Поки в комп не вніс ніхто навіть руку не перевязав так і натикло йому в кабінеті. Сидить клацає і дивиться на руку розірвану і питає як то записати... :dash1:

Знаю, бував я в хірурга. Поки в комп не вніс ніхто навіть руку не перевязав так і натикло йому в кабінеті. Сидить клацає і дивиться на руку розірвану і питає як то записати... :dash1:
Мабуть вчиться користуватись комп'ютером.
Хоча хірург дивненький. А де руку розірвав?
Хоч вакцину від правцю зробили?

Назад
Угорі