Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Доброго ранку.
Рибалкам і хазяйкам собачок, котрі мусять вигулювати собачок. Я собі спокійно сиджу в хаті і тільки міняю наповнювач в лотку.
Блудник, не забудь сфотографувати улов біля сірникової коробки, хоч розмір улова побачимо.
Так норм?Доброго ранку.
Рибалкам і хазяйкам собачок, котрі мусять вигулювати собачок. Я собі спокійно сиджу в хаті і тільки міняю наповнювач в лотку.
Блудник, не забудь сфотографувати улов біля сірникової коробки, хоч розмір улова побачимо.
Мабуть я дома залишуся...
Кормилець!!!!Так норм?
Мабуть я дома залишуся...![]()

О,диви яка гарна,це краснопёрка?Так норм?
Дивлюсь рецепти на фейсбуці, там одній дівчині чоловік хека з рибалки привіз.Так норм?
ОкуньО,диви яка гарна,це краснопёрка?
Головне щоб не венеруДивлюсь рецепти на фейсбуці, там одній дівчині чоловік хека з рибалки привіз.
Дівчина щаслива.
Я на роботу.Ну що завтра всим на роботу? Чи хтось вихідний?

Будеш щодня на рибалку ходити?А я ніцтиждень відпустки
![]()
Можливо, якщо не буде надто холодно. Я люблю бути на одинці на річці. З товаришем як їхати то вживати будемо 100%. Потім хреново день. То ж краще самому.Будеш щодня на рибалку ходити?
І мені на роботуНу що завтра всим на роботу? Чи хтось вихідний?
Я вже на роботі... До ранкуІ мені на роботу
Чого не спиш,ПолночьНекоторые мужчины говорят: «Место женщины — на кухне». Ну-ну... Наивные)))
![]()
![]()
Фильм смотрю. Курю. Смотрю на звёзды и размышляю о жизни) А ты почему не спишь? Утром на работу ведь. А работа не лёгкая. Уж я-то знаю)Чого не спиш,Полночь
У нас жизнь не лёгкая,гасили на районі так,шо мы все по каридорах сиділи,после двух ляглиФильм смотрю. Курю. Смотрю на звёзды и размышляю о жизни) А ты почему не спишь? Утром на работу ведь. А работа не лёгкая. Уж я-то знаю)