Кибуц Берлога (проект номер раз)

Та налякали ж з ранку,,так хто привів-бігом забрали
А вже 5 вечора,посольства й так,йтак закриваються
Відпочинеш трохи
Наші взагалі в школу не ходили. 12 годин тривога... Поки дочекались відбою,вже і школа закінчилась☹️
Дітям мабуть і по приколу не ходити:)

Останнє редагування:
Дітям не по приколу,а знання як отримувать? Урок 30 хв,30 дітей в класі...от і розбираємся дома з дробами та рівняннями🙄
Моїм знайомим навпаки подобається що нема уроків. Ой сильно вам ті дроби і рівняння в житті знадобилися...

Моїм знайомим навпаки подобається що нема уроків. Ой сильно вам ті дроби і рівняння в житті знадобилися...
Як сказать...Крім знань діти мають вчитись спілкуванню з іншими дітьми,да і після школи гуртки не завадять. Але ж ...

Як сказать...Крім знань діти мають вчитись спілкуванню з іншими дітьми,да і після школи гуртки не завадять. Але ж ...
Отак і скажіть. Так вони ніби вміють ще з садочку спілкуватися в соціумі.

Отак і скажіть. Так вони ніби вміють ще з садочку спілкуватися в соціумі.
Мій син в садочок ходив до карантину.
Останні пів року не ходив,бо війна.
Зовсім небагато були заняття в школі онлайн .
Спілкуватись то вміють,але ж і дома сидіть нічого не дасть. Як не як,а в школі дають основні знання і навики.
Дуже шкода,що школи майже нема

Мій син в садочок ходив до карантину.
Останні пів року не ходив,бо війна.
Зовсім небагато були заняття в школі онлайн .
Спілкуватись то вміють,але ж і дома сидіть нічого не дасть. Як не як,а в школі дають основні знання і навики.
Дуже шкода,що школи майже нема
Згадую школу... хто вчився на 5 то тих батьки муштрували виросли з купою комлексів і фобій (типу йо що люди скажуть) і працюють десь менеджерами в банках за 12 к гривень, ті хто не ходив майже у школу то є власний бізнес і роблять що хочуть ( хоч деякі закодовані) але отак складається життя.

Відпочинеш трохи

Дітям мабуть і по приколу не ходити:)
Кращє б не було таких приколів
Дітям не по приколу,а знання як отримувать? Урок 30 хв,30 дітей в класі...от і розбираємся дома з дробами та рівняннями🙄
Да,все на плечі батьків

Згадую школу... хто вчився на 5 то тих батьки муштрували виросли з купою комлексів і фобій (типу йо що люди скажуть) і працюють десь менеджерами в банках за 12 к гривень, ті хто не ходив майже у школу то є власний бізнес і роблять що хочуть ( хоч деякі закодовані) але отак складається життя.
Є таке.....🙂

А все чому?! Тому що тих відмінників дрючать те не роби те вчи не пий не гуляй, короче відбирають свободу вибору а двієчники завжди були вільні.
Я була відмінниця,і в школі,і в училищі,і в інституті

Я була відмінниця,і в школі,і в училищі,і в інституті
І вихователь в садочку за 12 к:( сумно. А ще кредитів нагребла щоб комусь щось доказати що ти самостійно і фінансово незалежна... тільки от математику погано вчила раз не вивезла кредити:)
Чи я помлився Вікторія Леонідівна?

І вихователь в садочку за 12 к:( сумно. А ще кредитів нагребла щоб комусь щось доказати що ти самостійно і фінансово незалежна... тільки от математику погано вчила раз не вивезла кредити:)
Чи я помлився Вікторія Леонідівна?
А хіба вихователь в садочку то пагано?
А кредити брала,бо хотіла помогти одному знайомому виграти суд,щоб не виписали,потім один перекрити другий ,а він мене все одно кинув

Назад
Угорі