Кибуц Берлога (проект номер раз)

І вихователь в садочку за 12 к:( сумно. А ще кредитів нагребла щоб комусь щось доказати що ти самостійно і фінансово незалежна... тільки от математику погано вчила раз не вивезла кредити:)
Чи я помлився Вікторія Леонідівна?
Ну я теж займаю не останню посаду і маю вищу освіту. І вважаю,що знання чи не знання математики аж ніяк не впливає на "кредитів нагребла"
Життєві обставини у кожного різні

Ну,знайомий,в смислі,тут вже не про математику,мабуть
То круто... але ж фінансова сторона така що плакати хочеться. То дуже відповідальна робота.

То круто... але ж фінансова сторона така що плакати хочеться. То дуже відповідальна робота.
Да,робота важка,матеріально не дуже,вона підходить тим,в кого чоловік гарно заробляє,мені діти мої допомагають
Ну я теж займаю не останню посаду і маю вищу освіту. І вважаю,що знання чи не знання математики аж ніяк не впливає на "кредитів нагребла"
Да,ти права

Останнє редагування:
Я не про то для чого брали чи навіщо. Я про те що можна було порахувати що віддати не буде можливості, можливо не варто їх брати взагалі. Хіба щоб брати щоб не віддавати... але ж ви всі на цьому форумі отже хочете позбавитися цього ярма... тоді виникає питання чи ви не рахували? Чи як от довірилися людині (чого не варто) і можливо в стані ефекту як лудомани...
Десь не туди мене понесло, думки вслух... вибачаюся...

Я не про то для чого брали чи навіщо. Я про те що можна було порахувати що віддати не буде можливості, можливо не варто їх брати взагалі. Хіба щоб брати щоб не віддавати... але ж ви всі на цьому форумі отже хочете позбавитися цього ярма... тоді виникає питання чи ви не рахували? Чи як от довірилися людині (чого не варто) і можливо в стані ефекту як лудомани...
Тепер я, конєчно,розумна,але що зроблено,то зроблено,урок мені,і не тільки по кредитах

IMG_20241116_015842.webp

Та це вона тут пише що боїться, а дома може там з компотиком і каламбецяє собі коктейлі:)
Ми із спрайтом мішали,в холодильник,потім пить,но в неї коти,це небезпечно,раптом двоїтися почнуть

Ми із спрайтом мішали,в холодильник,потім пить,но в неї коти,це небезпечно,раптом двоїтися почнуть
Я спирт не пробував, самогон було і не раз. Вона вже мабуть вклалася спати після сотки:)

Я справді не туди тицьнула.
Але коньяку у мене немає тільки картинка. Є лікер вишневий, але уже пізно пити.
Ви так смішно про мене розповідаєте.
IMG_20241120_193311.webp

Я справді не туди тицьнула.
Але коньяку у мене немає тільки картинка. Є лікер вишневий, але уже пізно пити.
Ви так смішно про мене розповідаєте.
IMG_20241120_193311.jpg
О,Ксюхо,привіт,ми як раз тебе пригадували,як ти не туди,була,тицьнула

Назад
Угорі