Кибуц Берлога (проект номер раз)

А їх ,не треба жаліти ,тих хто там ,їм потрібна повага і розуміння ...
Та да. Таких как Ода — точно. Но есть тут у нас те кто были там, но не там. Вот их — точно уважать не стану. Одного послал на днях. Обещал сдать букашкам. Я поржал. Говорю: Драгоценный, я там за полгода 40 с х** раз был. Валяй! Как-то так вот

Тому Тоні зостанеться без подарунка. Минулого року за ті гроші можна було по два платічка купити і ще пару черевичків.
Як там Юлька, давалась знати?
Може і мотоцикл нічогенький вийшов би....
Юлю я не чула. Крім форуму,у мене з нею не було зв'язку .

1EF0288D-9442-4D27-A2D1-482CEE995C15.webp

Новий рік йде, а ми без платічок і черевичків.
Добрий ранок. Ага розводи починаються... дивися бо буде як в бабці з коритом:) читали нам дали добро по сусідам стріляти з далекобійної зброї:) на болотах в когось дупця вже репить:)
Що коти прокинулися?:)

Добрий ранок. Ага розводи починаються... дивися бо буде як в бабці з коритом:) читали нам дали добро по сусідам стріляти з далекобійної зброї:) на болотах в когось дупця вже репить:)

Що коти прокинулися?:)
Доьрого ранку,як здоров'я?
З цими котами,холєра
Усім доброго ранку, гарного дня ❤️ ☀️ 🥰

Доьрого ранку,як здоров'я?
З цими котами,холєра
Усім доброго ранку, гарного дня ❤️ ☀️ 🥰
Доброго. А что сразу холера? Как говорят — полюби ближнего, дай колбаски, погладь, так и он тебя полюбит и помурлычет тебе, и мышку принесёт в подарочек на шашлычок🤣

З помилками понаписувала,тільки побачила
Ніби норм. Ксюху буди, катетери самі себе не поставлять:)
А шо капельніци ставлять? Капєц,ти ж писав,що в лікарню не ходив
Доброго. А что сразу холера? Как говорят — полюби ближнего, дай колбаски, погладь, так и он тебя полюбит и помурлычет тебе, и мышку принесёт в подарочек на шашлычок🤣
Її люби,не люби,а воно в 4 ранку ,,мяу,,на весь дім,а як не встанеш,по башкє-хрясь,а собака мене захищать -приг,і все на моїй голові. Раз подряпали мені лице і фінгал був. Ніхто не повірив,що то кицька з собакою на моїй морді подралися

Ксюха зразу сказала:кажи всім,що п'яний коханець з іншим застукав

А,ну тоді добре, поправляйся ❤️☀️🥰
ЩЕ пару днів щось легеньке поїсти і все. Шлангу ковтати взагалі немає бажання.

Назад
Угорі