Touni
✩ Premium ✩
- Дописи
- 12218
- Реакції
- 16861
- Бали
- 3765
Touni не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
На взаємТихої ночі всім
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
На взаємТихої ночі всім
Та да. Таких как Ода — точно. Но есть тут у нас те кто были там, но не там. Вот их — точно уважать не стану. Одного послал на днях. Обещал сдать букашкам. Я поржал. Говорю: Драгоценный, я там за полгода 40 с х** раз был. Валяй! Как-то так вотА їх ,не треба жаліти ,тих хто там ,їм потрібна повага і розуміння ...
Та продай ти його вже,нарештіОй ,та ладно ,по суті цілий день тупцюєш біля того станка )))
Новий рік йде, а ми без платічок і черевичків.Та продай ти його вже,нарешті![]()
А ціно то ростуть.....Новий рік йде, а ми без платічок і черевичків.
Тому Тоні зостанеться без подарунка. Минулого року за ті гроші можна було по два платічка купити і ще пару черевичків.А ціно то ростуть.....
Може і мотоцикл нічогенький вийшов би....Тому Тоні зостанеться без подарунка. Минулого року за ті гроші можна було по два платічка купити і ще пару черевичків.
Як там Юлька, давалась знати?
Ось до чого людська жадність доводить. І сам не гам, і другому не дам.Може і мотоцикл нічогенький вийшов би....
Юлю я не чула. Крім форуму,у мене з нею не було зв'язку .
Добрий ранок. Ага розводи починаються... дивися бо буде як в бабці з коритомНовий рік йде, а ми без платічок і черевичків.
Що коти прокинулися?
Доьрого ранку,як здоров'я?Добрий ранок. Ага розводи починаються... дивися бо буде як в бабці з коритомчитали нам дали добро по сусідам стріляти з далекобійної зброї
на болотах в когось дупця вже репить
Що коти прокинулися?![]()
Доброго. А что сразу холера? Как говорят — полюби ближнего, дай колбаски, погладь, так и он тебя полюбит и помурлычет тебе, и мышку принесёт в подарочек на шашлычокДоьрого ранку,як здоров'я?
З цими котами,холєра
Усім доброго ранку, гарного дня![]()
![]()
![]()
Ніби норм. Ксюху буди, катетери самі себе не поставлятьДоьрого ранку,як здоров'я?
З цими котами,холєра
Усім доброго ранку, гарного дня![]()
![]()
![]()
А шо капельніци ставлять? Капєц,ти ж писав,що в лікарню не ходивНіби норм. Ксюху буди, катетери самі себе не поставлять![]()
Її люби,не люби,а воно в 4 ранку ,,мяу,,на весь дім,а як не встанеш,по башкє-хрясь,а собака мене захищать -приг,і все на моїй голові. Раз подряпали мені лице і фінгал був. Ніхто не повірив,що то кицька з собакою на моїй морді подралисяДоброго. А что сразу холера? Как говорят — полюби ближнего, дай колбаски, погладь, так и он тебя полюбит и помурлычет тебе, и мышку принесёт в подарочек на шашлычок![]()
Та ні мені норм, ну вона ж медсестра то її роботаЗ помилками понаписувала,тільки побачила
А шо капельніци ставлять? Капєц,ти ж писав,що в лікарню не ходив
А,ну тоді добре, поправляйсяТа ні мені норм, ну вона ж медсестра то її робота
ЩЕ пару днів щось легеньке поїсти і все. Шлангу ковтати взагалі немає бажання.Ксюха зразу сказала:кажи всім,що п'яний коханець з іншим застукав
А,ну тоді добре, поправляйся![]()
Якщо нема бажання-не ковтай,я не знала яка то радість-і ковтала,кращє б мене просто тошнилоЩЕ пару днів щось легеньке поїсти і все. Шлангу ковтати взагалі немає бажання.