Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
нащо пиріжки поїмо коли карла у бункері сконае в мене на це мед ставлений е 20літрів з 2015го рокуТримайся,ми тільки за пиріжки не допоняли:висилати?

Набухаємося!нащо пиріжки поїмо коли карла у бункері сконае в мене на це мед ставлений е 20літрів з 2015го року![]()
Привіт,у тебе все в порядку? Сподіваюсь,ти нас просто розлюбивДоброго ранкув мене ща вимкнуть. Ну і пофіг
скоро тариф піднімуть-на відбудову скажуть.
ПРивіт. Та все ок. Зараз трішки зайнятий. Як вас можна розлюбитиПривіт,у тебе все в порядку? Сподіваюсь,ти нас просто розлюбив
Да,то точноПРивіт. Та все ок. Зараз трішки зайнятий. Як вас можна розлюбитито рибалю, то читаю щось цікаве... а як новини почитаю так думаю за що то нам...
Ти також гарно читаєш чужі емоції... є одна дорога мені людина і вона йде по стопам своєї мамки. Я хочу і намагаюся якось її донести що те що робила її мамка не годиться. Поки я в мінусі. Ну я не те що хочу її перебудувати, я хочу її придушити бо вона в свою бл маму пішла..Привіт,у тебе все в порядку? Сподіваюсь,ти нас просто розлюбив
Доброго ранку, та так. Повністю згоден.Усім мої світлі вітання
Блудник, ніхто,нажаль,не слухає чужих порад,кожен вважає себе найрозумнішим і має пройти свій шлях,наробити свої помилки,щоб зрозуміти,що поради були правильними
Привіт! Як справи? Альф дуже любив готувати котів! Він нам підозрілий!
ДОброго ранкуПривіт! Як справи? Альф дуже любив готувати котів! Він нам підозрілий!
Усім мої недільні вітання![]()