Куріння

• Автор теми Автор теми Cosa_Nostra
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 7K

Ви курите?

• Так, постійно

Голосів: 111 64.5%
  • Так, рідко

Голосів: 22 12.8%
  • Ні, не курив(ла) ніколи

Голосів: 11 6.4%
  • Кинув(ла)

Голосів: 28 16.3%

• Усього проголосувало
    172
Ой, лиш не драматизуйте, будь-ласка, про оцю чепуху під назвою "випускний" і "забрала мрію". Моя мама не ридала і не рвала на голові волосся бо я хотіла одне, а вона могла дати інше. Що могла, те й дала. А на все інше, ваш чоловік (бувший чи теперішній) правильно сказав - велком ту Польща. Вітаємо у дорослому житті. Та й майбутній зять із медичною освітою не в"яжеться абсолютно.
У кожного своє сприйняття . У кожного своє почуття до своєї дитини. У 17років у Польщу реально??? На заробітки???
Не драматизую,як Ви ,виразилися. А просто хочу сказати, що час не вернеш назад і не зміниш історію,а майбутнє повинно бути без МФО.

Батько дочці(((( алкаш останньої стадії (((

Співчуваю Вам, проте не впадайте у відчай. Все налагодиться так чи інакше. Наберіться терпіння і я думаю все у Вас вийде!
І пройде деякий час - і цей алкаш ще не раз пошкодує за свої вчинки.
І у донечки так само все буде добре.Якщо вона з хлопцем, який її в першу чергу поважає - в неї буде додаткова опора і надія.
Не картайте себе і не звинувачуйте в усіх гріхах. Не в усіх доля легка і проста, проте життя в нас одне єдине і навіть коли ми деколи падаємо, обов"язково треба підніматися і йти далі.Бо нам є для кого і для чого жити.

нащо вам чекати майбутнього щоб бути без МФО? Змініть сімку і забудьте про них вже сьогодні, вони не вартують ваших нервів@Просто я,

Може би були вищими якби дійсно хотіла стати медиком, а не заміж. Ви їй вчитися не заважали, думаю. Колись обходилися без репетиторів, а в наш час інтернету - це взагалі вчорашній день
А Ви спроможні відповісти на декілька запитань по ЗНО?
Легко говорити не знаючи всієї історії,
Я Вас не осуджую,Ваше право як і моє ,висловлювати думки,сподіватись,і врешті решт отримати слова підтримки. Хоча б що все буде добре)))(())
Співчуваю Вам, проте не впадайте у відчай. Все налагодиться так чи інакше. Наберіться терпіння і я думаю все у Вас вийде!
І пройде деякий час - і цей алкаш ще не раз пошкодує за свої вчинки.
І у донечки так само все буде добре.Якщо вона з хлопцем, який її в першу чергу поважає - в неї буде додаткова опора і надія.
Не картайте себе і не звинувачуйте в усіх гріхах. Не в усіх доля легка і проста, проте життя в нас одне єдине і навіть коли ми деколи падаємо, обов"язково треба підніматися і йти далі.Бо нам є для кого і для чого жити.
Дякую,щиро.
Просто ті сльози перед очима. Як калли,обгадили. Але ми витримали. І пішли, отримавши свідоцтво про закінчення школи,не прощаючись.
Нарахунок хлопця,я вдячна долі,що він є. Знаючи її діагнози, завжди заспокоює,підтримує. На нього я можу покластися. Вивчає як надавати їй першу допомогу до приїзду швидкої.

Останнє редагування:
А Ви спроможні відповісти на декілька запитань по ЗНО?
звісно, закінчивши 16 років тому 9 класів, я відтоді щовечора розгадую ЗНО. По вихідних історія, в понеділок література, а особливо подобається п"ятниця - день німецької мови.
Ви якось занадто емоційно до всього відноситеся, це недобре ні для вас ні для близьких.

Може би були вищими якби дійсно хотіла стати медиком, а не заміж. Ви їй вчитися не заважали, думаю. Колись обходилися без репетиторів, а в наш час інтернету - це взагалі вчорашній день

Спірне питання. В мене особисто старша донька закінчила школу на відмінно.Поступала в державний педагогічний університет Коцюбинського на державну форму навчання (вчитель біології і хімії).Так ось до чого я - вона би не здала вступних іспитів без підготовки репетиторів навіть зі своїм відмінним атестатом.А знаєте чому?! Тому що те що було на вступних іспитах - не є шкільною програмою!!!
І ті діти, які разом з моєю дочкою сдавали іспити без спецпідготовки репетиторів а також ті що "самовдосконалювали знання" через інтернет не набрали потрібних балів.Так що не треба порівнювати "колись" і сьогодняшнє "маємо що маємо".Це факт і особистий досвід.

звісно, закінчивши 16 років тому 9 класів, я відтоді щовечора розгадую ЗНО. По вихідних історія, в понеділок література, а особливо подобається п"ятниця - день німецької мови.
Ви якось занадто емоційно до всього відноситеся, це недобре ні для вас ні для близьких.
Нехай буде так. В кожного своя думка

І я закурила.
Не можу себе в руки взяти.
Сьогодні в донечкі випускний вечір. А її обсміяли. ... Зробили білою вороною.
Не гідна я мати(((((
Дитина плакала. Ледь заспокоїли. За цих МФО я забрала у неї свято. Не змогла купити донечці випускне плаття,зробити макіяж. Добре що однокласниця моя зробила зачіску на виплату. Всі зараз святкують,а вона з друзями відмічає,бо немала чим заплатити за стіл .
Зять(майбутній) винайняв квартиру на добу. Зараз з друзями там.
Не мала коштів,щоб найняти репетиторів. Низькі балли. Знову забрала мрію у дитини. Хоче стати медиком.
Батькові вона казала, щоб виробив документи учасника АТО(перша хвиля). Відповідь вбила:
-Їдь у Польщу,заробляй гроші ((((((..
*****....
Знову курю...
Як я могла так загнати всіх у цю прірву.???(((((
******( то був матюк, але я занадто вихована, щоб таке писати)
Чому ви не повідомили???
Знала б я, що у дитини псується випускний, з задоволенням віддала б кошти, які витратила на речі, без яких обійшлася б... Це ж один раз в житті!!! Це має запам'ятатись!!!
Чому ви така??? Нехай би випускний вашої доньки запам'ятався і мені!!! Я б не платила штраф за зіпсований газовий лічильник, а віддала б їй на крутий макіяж!!!
Я розчарована...

Спірне питання. В мене особисто старша донька закінчила школу на відмінно.Поступала в державний педагогічний університет Коцюбинського на державну форму навчання (вчитель біології і хімії).Так ось до чого я - вона би не здала вступних іспитів без підготовки репетиторів навіть зі своїм відмінним атестатом.А знаєте чому?! Тому що те що було на вступних іспитах - не є шкільною програмою!!!
І ті діти, які разом з моєю дочкою сдавали іспити без спецпідготовки репетиторів а також ті що "самовдосконалювали знання" через інтернет не набрали потрібних балів.Так що не треба порівнювати "колись" і сьогодняшнє "маємо що маємо".Це факт і особистий досвід.
Саме так.

******( то був матюк, але я занадто вихована, щоб таке писати)
Чому ви не повідомили???
Знала б я, що у дитини псується випускний, з задоволенням віддала б кошти, які витратила на речі, без яких обійшлася б... Це ж один раз в житті!!! Це має запам'ятатись!!!
Чому ви така??? Нехай би випускний вашої доньки запам'ятався і мені!!! Я б не платила штраф за зіпсований газовий лічильник, а віддала б їй на крутий макіяж!!!
Я розчарована...
Я вкотре Вами захоплююсь))) Але я також маю таке виховання,та вже й звичку,що тягну все сама. Не прошу допомоги. Вже в крайніх випадках,так. Я хотіла купити плаття на форумі,думала хтось захоче продати. Ні .
Дякую Вам,за матюкі)))))

Я вкотре Вами захоплююсь))) Але я також маю таке виховання,та вже й звичку,що тягну все сама. Не прошу допомоги. Вже в крайніх випадках,так. Я хотіла купити плаття на форумі,думала хтось захоче продати. Ні .
Дякую Вам,за матюкі)))))
Та я майже ніколи не матюкаюсь... *****- оці зірочки- це найбільше, на що я спроможна...
Я думала, що ви плаття знайшли...(( Я б своє випускне віддала... Взяли б обрізали і було б в самий раз...! Я справді не знала, що така ситуація... Мені прикро, що так вийшло...
Випускний- це та подія, яка має викликати лиш позитивні емоції... Я свої випуски ( після 9, 11 і універів) ніколи не забуду!!!

Не прошу допомоги. Вже в крайніх випадках,так. Я хотіла купити плаття на форумі,думала хтось захоче продати. Ні .

Шкода, що я просто за статевою ознакою (чоловіки зазвичай менше звертають увагу на плаття і т.п)) пропустив цей момент за випускний і плаття, хоча я пригадую в якийсь темі Ваші пости про вироблення документів учасника АТО ... До чого я : в моєї дочки плаття від випускного залишилось і вона його лише ще один раз вдягала кудась на весілля ... Так десь і лежить на полці ... Не факт, що підійшло би проте вже й "кулаками махати пізно"(((

Шкода, що я просто за статевою ознакою (чоловіки зазвичай менше звертають увагу на плаття і т.п)) пропустив цей момент за випускний і плаття, хоча я пригадую в якийсь темі Ваші пости про вироблення документів учасника АТО ... До чого я : в моєї дочки плаття від випускного залишилось і вона його лише ще один раз вдягала кудась на весілля ... Так десь і лежить на полці ... Не факт, що підійшло би проте вже й "кулаками махати пізно"(((
Так пізно на випускний,але на весілля потрібно думати!!)))) Через років2-3,зять сказав,і поцілував мене в щічку)))))

От погодьтеся, в таких ситуаціях- таке відчуття,ніби від тебе все залежало, а ти не зреагував...
Мені так неприємно, що то кошмар...(((

Дякую Вам,за матюкі)))))
Да уж.я и не видела вопросов о платье.все "зашорено" только на страшилки обращаю внимание.обидно.у меня есть несколько платьев в Италии покупала на встречи официальные. С радостью поделилась бы.они сдержанный чистая утонченная классика. На все случаи жизни.но правильно сказали тут...после драки кулаками не машут. (Я просто очень надеюсь и верю в то что мы все тут на этом форуме не только словами готовы помочь.А и делом.поддержать друг друга кто чем может.А с фанатичным нашим страхом просить помощи ,держать все в себе,нести на своих плечах молча сцепив зубы ...надо бороться!!!!.Хотя я сама такая и понимаю Вас во многом (

Так пізно на випускний,але на весілля потрібно думати!!)))) Через років2-3,зять сказав,і поцілував мене в щічку)))))
Я своє весільне плаття переробила на костюм сніжинки для малої... Якщо підійде завужене і обшите дощиком і блискітками вбрання- я віддам...)))

Назад
Угорі