Куди звертатися, щоб списали проценти?

• Автор теми Автор теми Kykapotys
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 16
  • Перегляди Перегляди 1K

Kykapotys

Форумчанин
Дописи
45
Реакції
6
Бали
2565
Kykapotys не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Брала позику в Кашинський, 3000грн, повернути мала 4880.
Прострочка з 27.03. Нарахували 8000. Куди звертатися про незаконне нарахування під час карантину? 5000 готова оплатити і закрити. На поступки не йдуть. Продали EADR. Ці вже мене задовбують

Прострочка з 27.03. Нарахували 8000. Куди звертатися про незаконне нарахування під час карантину? 5000 готова оплатити і закрити. На поступки не йдуть. Продали EADR. Ці вже мене задовбують
Не продали, а дали на обзвон.
С обращением о незаконных процентах,- не признайте долг.
Они не списывают, даже если нкфу говорит списать.
Может НБУ поможет, но с июля.

ЕАПБ, скорее всего, передали на прозвон, а не продали. Жаловаться на них можете попробовать в Нацком, но толку может не быть, Нацком сейчас в основном отшивает, особенно тех, кто вообще ничего не платил. С Кашинским вообще нереально договориться о списании.

У меня точь в точь такая же ситуация,как и у Вас.Просрочка с 11 апреля вроде.Точно не помню.Я с ними ни одного дня не общалась.Кашинский писали смски,и продали еапб.Я также в игнор.Незачем с ними общаться.Нового ничего не скажут.Платить не собираюсь

У мене просрочках з січня 19, то скільки я не пробували, нічого не списували, хоча зараз запропонували з тіла три заплатити 10000. Почекаємо.

ЕАПБ спокойные, террора не будет. Так что подождите годик-другой.

мне нац фин по ним не помог,отправил повторно обращение а то как то с 3 к 19 не очень

Ці не продають а віддають на прозвон. Мені ЄАДР уже десь з серпня дзвонить. Сусу з 6000 тис нарахували десь біля 30000 і припинили нарахувувати. Мабуть зрозуміли що скільки б вони мені не нарахували все обно їм мало що світить, те що взяла не більше і не менше. Не платила нічого не було жодної пролонгації. Кілька разів пишала на них в НАЦКОМ прислали стандартні відписки надайте докази.
ЄАДР спочатку дзвонили часто майже кожен день при чому або рано в годин 8 або ввечері години біля 9. Чим вони мене тільки не лякали і судом і тюрмою і майно заберем і дітей і тд. Спочатку з ними розмовляла, просила надайте мені письмові докази що ви маєте право щось від мене вимагати. Ну результат такого прохання відомий. З часом прийшла до висновку що найдієвіший спосіб боротьби з ЄАДР то ігнор. Не беріть від них трубки то воний дзвонитимуть рідко. Зараз мені дзвонять раз на два тижні, стандартно кілька дзвінків під ряд.
А на рахунок того щоб оплачувати, ведіть переговори з Кешинським а не з ЄАДР останні точно не зацікавленні в тому щоб ви оплатили меншу суму бо працюють за відсоток. А з Кешинським можна спробувати домовитись. Правда з особистого досвіду знаю що вони теж на ранні етапах прострочки не дуже хочуть іти на зустріч. Мені почали пропонувати акції списання рестуктуризації десь через півроку. Але спробуйте, враховують ту екомочну ситуацію в якій перебуває весь світ зараз може щось і вийде. Якщо в період карантину були нанахування відсотків спробуйте написати скаргу в Нацком. Але тут обоязково треба надати докази. Наприклад скін з кабінету де є сума до прострочки і карантину і наприклад на сьогоднішній десь. Спобуйте...

мне в марте через день звонил робот с предложением списания и закрытия за тело, просрочка месяцев 7, пока для них денег нет

мне в марте через день звонил робот с предложением списания и закрытия за тело, просрочка месяцев 7, пока для них денег нет
о как!))) впервые вижу такое предложение!) ну тогда ждем)))

Назад
Угорі