Куди писати заяву на колекторів та чи подіє вона?

• Автор теми Автор теми Yrynaa
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 8
  • Перегляди Перегляди 367

Yrynaa

Читач
Дописи
6
Реакції
6
Бали
3
Yrynaa не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Підкажіть, будь ласка, як правильно написати заяву на колекторів. Треба розписати все, що вони творять і надати докази? Але що писати якщо вони мені телефонують з номера мами. І через скільки після заяви перестають тероризувати, і чи це не зробить гірше, і чи треба їм повідомляти що написала заяву.
Наперед дякую.

Підкажіть, будь ласка, як правильно написати заяву на колекторів. Треба розписати все, що вони творять і надати докази? Але що писати якщо вони мені телефонують з номера мами. І через скільки після заяви перестають тероризувати, і чи це не зробить гірше, і чи треба їм повідомляти що написала заяву.
Наперед дякую.
Скарга в нбу, але у вашому випадку невідомо яка саме компанія це робить, тому нічого не зміниться
Потрібно дізнатись хто це може бути і тоді писати, краще з доказами

Скарга в нбу, але у вашому випадку невідомо яка саме компанія це робить, тому нічого не зміниться
Потрібно дізнатись хто це може бути і тоді писати, краще з доказами
А можна одразу на всіх поскаржитися, щоб не прийшлося гадати хто це був?😂

Якщо серйозно, то я думаю, що кидати скарги навіть потрібно. Чим більше скарг від людей, тим краще. Можливо так вони хоч трохи будуть реагувати. А то кидаєш скаргу - затихають на два дні і знов починають тероризувати. Як мені колись сказали в кіберполіції "електронним шахраям та мфо закон не пісан, пайміте"

Останнє редагування:
Yrynaa, якщо знаєте, яка шараґа вас донімає, подавайте скаргу до НБУ. Вони після цього трохи заглохнуть.

В вас біткапіталу нема серед кредитів?
Теж про них подумала.
Якщо це біткепітал, то скарга в НБУ результату не принесе.

Доброго дня. Допоможіть будь ласка. Я не знаю де писати скаргу на колекторів. І що там писати. Дуже прошу порадьте. Погрожують страшенно. Не називаються хто вони. Але маю в трьох нові кредити, кредпромінвест і топ1. Чи можна в одній скарзі написати по всім . Дуже прошу допоможіть.

Доброго дня. Допоможіть будь ласка. Я не знаю де писати скаргу на колекторів. І що там писати. Дуже прошу порадьте. Погрожують страшенно. Не називаються хто вони. Але маю в трьох нові кредити, кредпромінвест і топ1. Чи можна в одній скарзі написати по всім . Дуже прошу допоможіть.
Писать только в НБУ.
Описать ситуацию, приложить доказательства: скриншоты, записи разговоров и так далее

Yrynaa, якщо знаєте, яка шараґа вас донімає, подавайте скаргу до НБУ. Вони після цього трохи заглохнуть.

Теж про них подумала.
Якщо це біткепітал, то скарга в НБУ результату не принесе.
Я колись ще й заяву в поліцію писала, окрім скарг до НБУ, на урядову гарячу лінію і уповноваженому з захисту прав людини. Не знаю, чи саме це подіяло, але реально вгамувались.

Назад
Угорі