Куча МФО и больше нет сил выгребать

• Автор теми Автор теми the_great_pretender
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 3K
karmakoma,
karmakoma,
karmakoma,
Нік, Міленочка в темах ☝️☝️☝️
Ще десь була інфа про повернення переплат у форумчанки по формі 5,знайду скину.
Я ее нашла)
Кейт ..
karmakoma, Вот эта девушка многое вернула.
Точно, Кейт?

Останнє редагування:
karmakoma - банківські карти!!!!! Зверніть увагу, треба закрити!! Бо заженуть в мінус!!!

Ні.Матиму час,пошукаю,тегну Вас.
Дякую
karmakoma,
karmakoma,
karmakoma,
Нік, Міленочка в темах ☝️☝️☝️
Ще десь була інфа про повернення переплат у форумчанки по формі 5,знайду скину.

Точно, Кейт?
Дякую!!!
karmakoma - банківські карти!!!!! Зверніть увагу, треба закрити!! Бо заженуть в мінус!!!
Та ніц на картах нема) слава Богу, всі дебетові

Я вже читаю її теми. На жаль, в особисті писати не можу
Ви думаєте я просто так написав??????
Можуть й так???! У мене було, що монто і єгроші списали всю зарплату, пару днів прострочення, але в мінус не заходила. Взагалі єгроші це одні з найвідбитіших.. я дуже хочу повернути переплату у цих курвів, бо за один день прострочки перерахували мені відсотки і впаяли 23 тисячі на пролонгацію (30 з гаком до закриття, тіло було 16к)… і я в паніці зичила всюди, де ше могла, заклала останні сережки…. Бо вони мені погрожували вимагати гроші від батьків.. не можу описати, та мене нудило від психів

karmakoma, картки закрити.
karmakoma, знаєте, я не хочу вас зараз якось ображати, чи щось в тому роді.. ви на сайті зареєстровані ще ого го коли... важко було почитати сайт?

Мне выписывала врач эсцитплопрам. Я не смогла. Он дико расширяет зрачки и ходишь как нарколыга

Помните, кто? ??
мне тоже разное выписывали, от чего я вообще была, как овощ.
от ципралекса нет такого эффекта. он работает накопительно, через месяц начинаешь чувствовать себя человеком

karmakoma, картки закрити.
karmakoma, знаєте, я не хочу вас зараз якось ображати, чи щось в тому роді.. ви на сайті зареєстровані ще ого го коли... важко було почитати сайт?
Я зареєструвалась, коли почались ще проблеми вперше, але якось все намагалась розгрести під впливом страху

З часом зможете.
Я думаю,що Вам допоможуть,підкажуть,головне не падайте духом)
Я в основном потому и написала. Просто уже за поддержкой. А то хоть в петлю лезь, да, надо было раньше читать/действовать.

Я в основном потому и написала. Просто уже за поддержкой. А то хоть в петлю лезь, да, надо было раньше читать/действовать.
Всьому свій час...
karmakoma, Ви два роки на форумі?І весь час брали-закривали чи знову влізли?

Всьому свій час...
karmakoma, Ви два роки на форумі?І весь час брали-закривали чи знову влізли?
Я не читала. Забула за те, що зареєстрована… почала читати кілька місяців тому. Перші проблеми почались якраз десь два роки тому. Деякі брала-закривала-знову брала, то як сніжний ком

Я не читала. Забула за те, що зареєстрована… почала читати кілька місяців тому. Перші проблеми почались якраз десь два роки тому. Деякі брала-закривала-знову брала, то як сніжний ком
спробуйте написати в цьому чаті. я теж недавно бачив, що хтось з воїнів писав, що вдалось розрулити

спробуйте написати в цьому чаті. я теж недавно бачив, що хтось з воїнів писав, що вдалось розрулити
Подякувала.
Если кто военный имел опыт возврата переплаты/списания/закрытия в одной из этих шараг, буду благодарна за фидбек, вот мой «расстрельный список»: динеро, укрпозыка, кредитплюс, кешберри, готивочка, егроши, еврогроши, гоуфингоу , майкредит, монто, клик, манивео, смартивей, микрокеш, клай, авира, до зп, тенго, милоан, кредитап, зекредит, мани24, манифою, кредитон…

Останнє редагування:
А навіщо Ви вдруге влізли в це дєрьмо?
Бо по суті , так і не вилізла до кінця з МФО. Порішала лише з банками, лишились лиш дві кредитки в Альфі заморожені, т.я. я служу
Ну что, узнали мои родители пока только про один из займов … огромное спасибо с@@ам из укрпозыки. Тут я уже не схиляла что это развод. Что я пережила… хочется сдохнуть. Нажралась мебикара вместе с бифреном (что было дома) и валерьянки, молюсь, чтоб отпустило. Лучше б меня ударили, ей-богу. А так морально просто уничтожили

Останнє редагування:
Назад
Угорі