Аферист?
✩ Premium ✩
- Дописи
- 8165
- Реакції
- 16240
- Бали
- 4280
Аферист? не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не притворяйсяА є така теорія?)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не притворяйсяА є така теорія?)))
Не притворяйся

Вам про самку богомола нагадати?)))
Ви ще моєї бувшої не знаєте...Или чёрную вдову
Тоже убила тебя?Ви ще моєї бувшої не знаєте...
Чергове підтвердження))
Убівала, я втік..Ви ще моєї бувшої не знаєте...
Жизнь дороже, правильноУбівала, я втік..
Золотые слова. АминьХто не втік, той зараз тут не патякає))
Мля.....ну от давай так.....Ну не змінилася ж вона за рік ...за два....за три....ну ви ж бачили яка ВОНА????Ну очі ж бачили що брали......Ви ще моєї бувшої не знаєте...
Маскировалась по ходуМля.....ну от давай так.....Ну не змінилася ж вона за рік ...за два....за три....ну ви ж бачили яка ВОНА????Ну очі ж бачили що брали......
А продовження фрази?)) І що робити коли наївся?Мля.....ну от давай так.....Ну не змінилася ж вона за рік ...за два....за три....ну ви ж бачили яка ВОНА????Ну очі ж бачили що брали......
Вона обіцяла, що після весілля змінитьсяМля.....ну от давай так.....Ну не змінилася ж вона за рік ...за два....за три....ну ви ж бачили яка ВОНА????Ну очі ж бачили що брали......
ХахаахаххахаахпхпххааххахаахпхВона обіцяла, що після весілля зміниться![]()
Іж поки повилазе.......А що значить наівся????Дітей зробив)Разом надбали якийсь статок)наівсь значить???А продовження фрази?)) І що робити коли наївся?
І ти повірив у це?????Вона обіцяла, що після весілля зміниться![]()
Тоді для тебе.....завжди згадуй його коли тобі говоритимуть що зміняться....Вона обіцяла, що після весілля зміниться![]()
Угу ?І ти повірив у це?????
Оооооо...як все запущено.....Любов була?????
А як без любовіОооооо...як все запущено.....Любов була?????
Якщо не секрет,а шо хоч обіцяла змінити?