Кто-то закрыл в итоге долг в ЄАПБ?

Це добре
По вибачте але хотят всю сумму 29к - або кожного місяця на 6 платежів майже 5к ..
а тіло 5800 а 23 244.72 це все %
ЄАПБ одні з найбільших "нєвмєняшек".
І в суди бігають.
Але юристи по маленьку міняють їхню "безоблачну" історію

ЄАПБ одні з найбільших "нєвмєняшек".
І в суди бігають.
Але юристи по маленьку міняють їхню "безоблачну" історію
Я все таки хочу попробувати сними договоритись , бо як пришла мені смс що продали мене їм ,
я сразу написала , бо вже була готова в наступному місяця запатити і забуди їх .
Але ні, продали )

Я закрила ЄАПБ, довідку про закриття чекала 7 місяців, тільки нещодавно отримала її укрпоштою. Кредит маркет передав їм мене, в маркеті було 14000, ЄАПБ хотіли 16000, закрила за 10000, але я ігнорувала їх майже 3 роки, не реагувала ні на дзвінки, ні на смс, ні на листи на пошту, зателефонувала їм сама, коли вирішила з ними розгрестися

шёл 3 год ожидания документов об продаже....наверно через китай отправили...ну лан подожду ещё:smoke:

За тело почти не реально , за 2 тела могут , я у них так 2 договора закрыл , остался ещё один . Гарантийное письмо присылают , и после оплаты договор закрывают через 3 месяца , до сих пор жду справки о закрытии по двум договорам . Если не платить- могут пойти в суд , и они практически постоянно его выигрывают . У тебя какие мфо у них ?
Через скільки часу після того як продали ваш креди їм ви стали з ними домовлятись?
Я закрила ЄАПБ, довідку про закриття чекала 7 місяців, тільки нещодавно отримала її укрпоштою. Кредит маркет передав їм мене, в маркеті було 14000, ЄАПБ хотіли 16000, закрила за 10000, але я ігнорувала їх майже 3 роки, не реагувала ні на дзвінки, ні на смс, ні на листи на пошту, зателефонувала їм сама, коли вирішила з ними розгрестися
А ви офіційно працюєте? Наскільки я знаю, то вони швидко в суд подають, а тут аж 3 роки

Останнє редагування:
Через скільки часу після того як продали ваш креди їм ви стали з ними домовлятись?

А ви офіційно працюєте? Наскільки я знаю, то вони швидко в суд подають, а тут аж 3 роки
"Майже 3 роки") до сакральної дати залишалося декілька місяців. З 2 року просрочки працюю офіційно

Останнє редагування:
Одним платежом , они позвонили я им обозначил строки , они отправили гарантийное письмо , и я оплатил . Если готов платить то с ними можно договориться примерно по дате , они идут навстречу , особенно если военнослужащий (не хотят ждать пока война закончится)
Ви хочете сказати, що спокійно можно домовитись з приводу того, коли починаєш їм сплачувати борг?

а вот и гарантийка подьехала
ЕАПБ_гарантийка.jpg

Списали почти 8 000 (при условии, что сума долга уже утверждена судом) + возможность оплатить в течении 2х месяцев.
В общем, кто имеет желание договариваться с ними, пробуйте.
На електронку прийшло чи листом на пошту?

Мої вітання. Хто закривав по гарантійці ЕАПБ, вони надсилають гарантійку спочатку, щоб потім вже по ній сплатити. А то вже який місяць, я вже й згодна сплатити (вони разбивають на платежі), але гарантійку першими не шлють, хотят мій платіж. а вже після нього гарантійку. Але мене це не влаштовує

Назад
Угорі