Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Подзвонили с угрозами. Какая то мадам угрожала всем чем можно. Типа я твою маму к вечеру доведу до терминала и она оплатит. Все слушали в полиции ( знакомые) потом я подзвонил ещё раз узнать фамилию мадам. Минут 5 дзвонок и мадам говорит что она моя мама и называет фамилию дату рождение и ИНН и бросает трубку. Все слушали в полиции. Вообщем заява написана.как то так
Прострочка більше року, погрожували судом, приїздом, нічого не було, на кінець продали колекторам, ні смс ні документів, питаюся в форзи кому продали борг відповідь: незнаємо, я кажу а хто знає , а вони ми вас більше не обслуговуємо.....ось так парадокс
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.