Кто-то договорился за тело?

• Автор теми Автор теми Светлана
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 22
  • Перегляди Перегляди 2K
как у вас получилось. у меня не соглашаются.
Я трохи "поумнічала" знанням законів (дякую форуму), сказала що як будуть бикувати то получать?. Ну а взагалі попався бінш менш адекватний чувак. Постаралась перевести розмову,(точніше переписку) в русло коли я ставлю умови а не він. Короче одна розмова особисто (говорив мій чоловік) потім 2 дні переписки в вайбері і якось ми зійшлись на тіло +50%.

Я трохи "поумнічала" знанням законів (дякую форуму), сказала що як будуть бикувати то получать?. Ну а взагалі попався бінш менш адекватний чувак. Постаралась перевести розмову,(точніше переписку) в русло коли я ставлю умови а не він. Короче одна розмова особисто (говорив мій чоловік) потім 2 дні переписки в вайбері і якось ми зійшлись на тіло +50%.
спасибо

Я на них в нацком писала.....у мене батьки нікого не слухали, почули що є кредит, і твердо вирішили що треба вернути те що я взяла. Віддали їм 3500, тіло кредиту було 3000, ще до закінчення терміну. Лишилися проценти вроді 1600грн. То вони з цих 1600 захотіли 12700грн. я написала в нацком, їм про це повідомила. З того дня сума не мінялась , так стоїть від липня. А нацком дав відповідь про подвійну реституцію (не знаю чи правильно написала).

Назад
Угорі