Кто то договаривался с талионом ?

• Автор теми Автор теми escobar12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Коли отримала блокування картки, звернулася в банк. Банк сказав, що в мене відкрито виконавче провадження и треба звернутися до виконавця. Я і звернулася, і мені вислали документ, і сталося це тільки після того як мені заблокували рахунок. Чому ж відразу не написали про заборгованість, про суд та інше
Я мав на увазі чи це було давно і чи ви пропустили терміни оскарження заочного рішення.
Але якщо ви кажете що хочете закрити і погоджуєтесь - зв'язуйтесь з виконавцем і вирішуйте питання.

Я мав на увазі чи це було давно і чи ви пропустили терміни оскарження заочного рішення.
Але якщо ви кажете що хочете закрити і погоджуєтесь - зв'язуйтесь з виконавцем і вирішуйте питання.
Звичайно хотілося б зменшити суму заборгованості, тому що спочатку там була тисяча гривень онлайн займу, а вийшло 18 тисяч. До виконавця потрібно звертатися за якимось офіційним зразком чи у вільній формі можна писати прохання на зменшення боргу ?

Та я готова заплатити навіть усі 18 тисяч, аби тільки вирішити проблему. Питання тільки наскільки це все реально, бо відгуки про Таліон дуже погані, і чи не намалюють вони мені заборгованість знову. Спочатку борг був у МаніВео, потім викупив Таліон, все дуже заплутано та хочеться вирішити проблему законно.
Не намалюють.
Спробуйте набрати таліон о домовтесь за пів тіла. Можуть погодитись.
З 18 виконавцю 500-700 грн і 1800 збору. Інше домовляйтесь з таліонами...

Так а толку?
Це ж не внн відкликати. Це рішення суду, яке вступило в силу
За гарантійним сплачує меншу суму. Бере довідку про відсутність заборгованості.
З довідкою до виконавця і сплатити роботу по ВП. З касою мучу подібну тему.

Запропонували замість 18000 оплатити 6000, але начебто хтось ще повинен погодити це рішення.
Сказала їм, що готова заплатити 6 тис, необхідно лише гарантійний лист від них. Як він має виглядати ? Щоб бути впевненою що не оплачу 6 тис в нікуди ?

Запропонували замість 18000 оплатити 6000, але начебто хтось ще повинен погодити це рішення.
Сказала їм, що готова заплатити 6 тис, необхідно лише гарантійний лист від них. Як він має виглядати ? Щоб бути впевненою що не оплачу 6 тис в нікуди ?
В гарантійному має бути чітко фіксована сума і термін оплати, після чого в разі оплати, вони зобов"язуються закрити кредит і списати решту відсотків і не матимуть до вас жодних претензій.

В гарантійному має бути чітко фіксована сума і термін оплати, після чого в разі оплати, вони зобов"язуються закрити кредит і списати решту відсотків і не матимуть до вас жодних претензій.
Відповіли тільки що, що погодили закрити кредит за 6 тис грн, і попросили написати їм коли я буду готова оплатити кредит, щоб вони вислали мені гарантійний лист. Тобто якщо я скажу, що 1 вересня готова оплатити то вони 1 вересня тільки надішлють гарантійний лист ? І як це зміниться у Дії ? Там висить сума 18 тис чи вона автоматично зменшиться ?

Якщо я правильно зрозумів то 18 тис це сума по ВП. Коли зі всіма розплатитесь ВП закриють

Тобто якщо я скажу, що 1 вересня готова оплатити то вони 1 вересня тільки надішлють гарантійний лист ?
Так. Потім довідку про закриття.
І як це зміниться у Дії ?
Ніяк. В Дії лишень закриється, коли виконавець закриє провадження.
Там висить сума 18 тис чи вона автоматично зменшиться ?
Ні. Вище вам Терентій Нікіфорович написав приблизний алгоритм дій після домовленності і закриття.

Відповіли тільки що, що погодили закрити кредит за 6 тис грн, і попросили написати їм коли я буду готова оплатити кредит, щоб вони вислали мені гарантійний лист. Тобто якщо я скажу, що 1 вересня готова оплатити то вони 1 вересня тільки надішлють гарантійний лист ? І як це зміниться у Дії ? Там висить сума 18 тис чи вона автоматично зменшиться ?
В дие ИП, это вообще другое. Талион если вы договоритесь, после оплаты должен отозвать исполнительное производство.
Но скорее всего надо будет 10% исполнителю еще заплатить.

В дие ИП, это вообще другое. Талион если вы договоритесь, после оплаты должен отозвать исполнительное производство.
Но скорее всего надо будет 10% исполнителю еще заплатить.
Так, я вже зрозуміла нарешті
Оплачую кредит Таліону, при наявності гарантійного листа. Потім чекаю довідку про відсутність заборгованості. Надсилаю її виконавцю та оплачую йому винагороду та витрати, і потім він вже закриває виконавче провадження. Начебто так
І вже потім мій рахунок автоматично чи після звернення до банку розблокують

Назад
Угорі