Кто то договаривался с талионом ?

• Автор теми Автор теми escobar12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Так, я вже зрозуміла нарешті
Оплачую кредит Таліону, при наявності гарантійного листа. Потім чекаю довідку про відсутність заборгованості. Надсилаю її виконавцю та оплачую йому винагороду та витрати, і потім він вже закриває виконавче провадження. Начебто так
І вже потім мій рахунок автоматично чи після звернення до банку розблокують
Ну в целом да, только я не уверен, что можно самому исполнителю справку показать и он закроет. Может надо чтобы сами талионы ему отписали, что не имеют претензий.
А может и справки хватит, хз.

Ну в целом да, только я не уверен, что можно самому исполнителю справку показать и он закроет. Может надо чтобы сами талионы ему отписали, что не имеют претензий.
Зазвичай контора сама відкликає провадження судячи з дописів форумчан.

Та буду і їх просити, і сама надішлю виконавцю. Тільки б вже це вирішити и забути як страшний сон
Зазвичай контора сама відкликає провадження судячи з дописів форумчан.
Тоді дуже добре, сподіваюсь що все нарешті вирішиться

Тоді дуже добре, сподіваюсь що все нарешті вирішиться
При наявності фінансової спроможності звісно що все вирішується. Завжди.
Бо це і є по суті не проблеми а фінансові витрати просто)

При наявності фінансової спроможності звісно що все вирішується. Завжди.
Бо це і є по суті не проблеми а фінансові витрати просто)
Ну не зовсім згодна
Я тільки зараз зрозуміла що і як треба зробити аби вирішити, завдяки тому що знайшла цей форум
Бо раніше я не знала що як домовлятися, що просити, чи можна взагалі розраховувати на знижку
А 18 тис платити не хотілося бо сума не маленька та ще і не знала чи законно це взагалі що вони намалювали такий великий відсоток. Але слава Богу вже все роз‘яснилося. Дякую вам за ваші поради, я дуже рада, що знайшла цей форум і отримала відповіді на запитання

Ну не зовсім згодна
Так а з чим незгодні?)
Те що ви були зовсім необізнаною не робить з цього велику проблему по суті.
Як кажуть : незнання закону не звільняє від відповідальності... тут це працює навпаки,
те що ви не знали як це правильно саме для вас розрулити, не означає що для інших це теж проблема.

Так а з чим незгодні?)
Те що ви були зовсім необізнаною не робить з цього велику проблему по суті.
Як кажуть : незнання закону не звільняє від відповідальності... тут це працює навпаки,
те що ви не знали як це правильно саме для вас розрулити, не означає що для інших це теж проблема.
Так ніде ж не пишуть покроково як саме вирішувати, але може це незрозуміло лише для мене. Так чи інакше і до мене дійшло просвітління?

Назад
Угорі