Кто то договаривался с талионом ?

• Автор теми Автор теми escobar12
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 67
  • Перегляди Перегляди 4K
Добрый день. Ситуация, в декабре брал займ Манивео 9.5, делал одну пролонгацию 1.5тыс, потом вышел в просрочку и +/- месяц как продали в талион. Сейчас появилась возможность закрыть вопрос за тело+%, подскажите как лучше договориться с ними и стоит ли вообще договориваться ?
Хочется закрыть поскорее с ними этот вопрос, читал в других темах что они через пол года предлагают тело и даже 50% от тела, но вот желания ждать их предложений вообще нет. Заранее спасибо.
В мене по ним вже рік просрочка,нічого не пропонують!

Добрый день. Ситуация, в декабре брал займ Манивео 9.5, делал одну пролонгацию 1.5тыс, потом вышел в просрочку и +/- месяц как продали в талион. Сейчас появилась возможность закрыть вопрос за тело+%, подскажите как лучше договориться с ними и стоит ли вообще договориваться ?
Хочется закрыть поскорее с ними этот вопрос, читал в других темах что они через пол года предлагают тело и даже 50% от тела, но вот желания ждать их предложений вообще нет. Заранее спасибо.
Якщо були пролонгації, закриють за тіло. Але треба постаратися домовитися. За півтіла чула, але хз як знати кому запропонують

10500 телом в манивэо , продали в Талион , пришло смс закрыть за 8000 , попросил гарантийный лист на почту , сказали написать сумму и дату погашения , жду теперь

Вы не одни такие)
10500 телом в манивэо , продали в Талион , пришло смс закрыть за 8000 , попросил гарантийный лист на почту , сказали написать сумму и дату погашения , жду теперь
Интересно как вы с ними договорились?

Хочется закрыть поскорее с ними этот вопрос, читал в других темах что они через пол года предлагают тело и даже 50% от тела, но вот желания ждать их предложений вообще нет. Заране

у меня была ситуация брала 4200 продали талиону ,с нервами 4200 нашла и заплатила .сейчас присылают списание ,закройте *пожалуйста* . Пока на данный момент тело заплатила и не собираюсь остальные 8 тыс процентов платить .Присылали смс соседям, что разыскиваюсь,и я написала в кибер полицию ,потом вызвали меня в отделение полиции написала и там заявление .Не знаю помогло или нет ,но пока смс приходят только мне .

а через скільки часу вони вам запропонували за 8000 закрити?

У меня открыто исполнительное производство уже 2 года, хочу закрыть так как уже заблокировали карту и это мешает нормальной жизни. Как договариваться ? Сумма долга 18 000 грн, никаких предложений за 2 года от них не поступало.

У меня открыто исполнительное производство уже 2 года, хочу закрыть так как уже заблокировали карту и это мешает нормальной жизни.
Можно відправити виконавцю лист з заявою на розблокування вказаного вами рахунку як видатковим. Це дозволить вам користуватись коштами в розмірі 13400грн в календарний місяць. І паралельно звернутись до юристів за знесенням виконавчого напису ( якщо це не суд був )
Після знесення ще й повернути собі кошти за юридичну допомогу
Как договариваться ? Сумма долга 18 000 грн, никаких предложений за 2 года от них не поступало.
Закрити вп методом знесення внн.

Можно відправити виконавцю лист з заявою на розблокування вказаного вами рахунку як видатковим. Це дозволить вам користуватись коштами в розмірі 13400грн в календарний місяць. І паралельно звернутись до юристів за знесенням виконавчого напису ( якщо це не суд був )
Після знесення ще й повернути собі кошти за юридичну допомогу

Закрити вп методом знесення внн.
Був суд, але про це стало відомо вже після. Коли звернулась до виконавця, надіслав документ у письмовому вигляді, де було сказано про суд і відкрите виконавче провадження.
Що таке метод знесення внн ?
Чи правильно я розумію, що краще звернутися до адвоката, який допоможе правильно вирішити цю справу ? Або самостійно теж реально ?

Був суд, але про це стало відомо вже після. Коли звернулась до виконавця, надіслав документ у письмовому вигляді, де було сказано про суд і відкрите виконавче провадження.
Що таке метод знесення внн ?
Чи правильно я розумію, що краще звернутися до адвоката, який допоможе правильно вирішити цю справу ? Або самостійно теж реально ?
ВНН - не Ваш випадок.
Можна якось спробувати оскаржити заочне рішення, але терміни пропустили. Треба було одразу звертатись до юриста...
Що ж... Тепер треба говорити з виконавцем. Домовитись на суму меншу - можна. Але все ж треба заплатить виконавчий збір (10%), витрати на виконавче провадження і тіло...

Може щось порадять юристи і є якийсь варіант для повторного розгляду....

ВНН - не Ваш випадок.
Можна якось спробувати оскаржити заочне рішення, але терміни пропустили. Треба було одразу звертатись до юриста...
Що ж... Тепер треба говорити з виконавцем. Домовитись на суму меншу - можна. Але все ж треба заплатить виконавчий збір (10%), витрати на виконавче провадження і тіло...

Если документы не получал, то не пропустил. Там 20 дней с момента получения решения суда.

Если документы не получал, то не пропустил. Там 20 дней с момента получения решения суда.
Доки від виконавця отримали. То ж про суд знали... 50/50... А так як пройшло пара років....

Доки від виконавця отримали. То ж про суд знали... 50/50... А так як пройшло пара років....
Точно, не прочитал полностью.
Хотя думаю можно что-то попробовать, если прям лично с суда не получал. То надо к юристам уже за советом.

ВНН - не Ваш випадок.

Та я готова заплатити навіть усі 18 тисяч, аби тільки вирішити проблему. Питання тільки наскільки це все реально, бо відгуки про Таліон дуже погані, і чи не намалюють вони мені заборгованість знову. Спочатку борг був у МаніВео, потім викупив Таліон, все дуже заплутано та хочеться вирішити проблему законно.

Коли саме це було?
Коли отримала блокування картки, звернулася в банк. Банк сказав, що в мене відкрито виконавче провадження и треба звернутися до виконавця. Я і звернулася, і мені вислали документ, і сталося це тільки після того як мені заблокували рахунок. Чому ж відразу не написали про заборгованість, про суд та інше

Назад
Угорі