кто такие Russanoff?

• Автор теми Автор теми Mits
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 20
  • Перегляди Перегляди 2K

Mits

Форумчанин
Дописи
99
Реакції
34
Бали
3625
Mits не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Интересует информация о юристах компании Russanoff. Ничего и нигде не нашла.

Mits, тут от названия только уже понятно...... добавление окончания -off .......
Mits, 64.99 Другие виды финансовых услуг, за исключением услуг страховых и пенсионных фондов, не отнесенные к прочим категориям

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВИДПОВИДАЛЬНИСТЮ ФИНАНСОВА КОМПАНИЯ РУСАНОФФ

это посредники такие же как и безкредитов

Mits,

ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ "ЮРИДИЧНА КОМПАНІЯ "ПРАВОВА РАДА"​

этого же владельца фирма
ВаЛиКо,
кацапцкое название истинно. При том тулится где надо и где не надо.

Компания такая же как и все остальные...
Деньги берут не малые, а вопросы по сути не решают.. просто ждут пока МФО пойдут на уступки.. а потом: О, можем закрыть это МФО. Ставят переадресацию на себя, но толку с неё ноль.
Хотя на их сайте отзывы хорошие. Возможно, что не правдивые.. такое в общем

Звісно, що відгуки самі про себе писали.
На отзывы был и повелся, если честно.. связался с ними. Все так красиво рассказывали.. решил попробовать с ними сотрудничать от безысходности скорей всего.. после одного месяца понял, что толку никакого.. звонков не меньше, вопросы по сути не решаются.. короче забил на них

Александр2511, якщо не секрет, скільки грошів вони з вас взяли?
С тем количеством МФО, что у меня было хотели 12 тысяч. Но типа разбили на платежи по 1500 грн в месяц.. первый месяц оплатил конечно.. потом послал их. Ну ничего, пускай на эти деньги покушают пирожков и выпьют за моё здоровье

Русанофф-раньше была такая колбасная фирма. Варенка а-ля докторская у них вкусная была....

Мне предлагали свои услуги. Обещали решить, закрыть, защитить и в лобик поцеловать. Оплата по договору, частями. Меня смутило , что на елементарные вопросы затруднялись ответить, все сводилось к тому, что все решат. Когда спросила как, ответ один-реструктуризация. Меня не устроило, так и попрощались. Хотя, предоплату не просили, и решить обещали только через реструктуризацию.

Мне предлагали свои услуги. Обещали решить, закрыть, защитить и в лобик поцеловать. Оплата по договору, частями. Меня смутило , что на елементарные вопросы затруднялись ответить, все сводилось к тому, что все решат. Когда спросила как, ответ один-реструктуризация. Меня не устроило, так и попрощались. Хотя, предоплату не просили, и решить обещали только через реструктуризацию.
Та они ничего особо не решают. Это я понял после того, как Глобал кредит устроил террор звонками мне и родным. Просил их решить как то вопрос с ними. В ответ было: Нет, ждите, позже закроем.
По сути и без них можно ждать и потом закрывать.. А переадресация тоже особо смысла не даёт.. проще уже антиспам включить..

Хотіла пізніше написати відгук про цю компанію,але рішилася раніше. Місяць тому коли я підписала договір з Еленою Руденко, як вище писали від "безисходности"то дуже розраховувала на допомогу цієї компанії. Тоді я написала сюди в чат,що звернулася до цієї компанії і мій поступок осудили і сказали,що я не тою "стежкою пішла".Я дуже розтроїлась і втратила надію,але перший внесок їй був заплачиний,тому і діватися було вже нікуди.В перший день вона скинула номер на який я поставила переадрисацію.Поставила сімку в старий телефон, а собі купила нову.Дзвінків було дуже багато і батькам теж звонили,але не часто.Знайшли і батьків чоловіка,але звінки дальше не пішли!Ні родичам,ні сусідам дзвінків пока не було(може не дуже шукали,а можливо переадрисація так вплинула).Знаю що на дзвінки відповідав якийсь чоловік, бо мама 3 рази помилилася і позвонила на старий номер (сказала,що той чоловік попросив перезвонити ще раз на цей номер).І так,час ішов,а з кредитами нічого не вирішувалось.Через деякий час батьки почали давити на мене і я звернулася до Елены, щоб вона хоть почала домовлятися за тіло і невеликий процент.Чесно скажу,щоб бачити результат,нада мати великий стартовий капітал!!!Її робота почалася майже через місяць після прострочок.Почалося все з продажі сiсi та містера.Вона на наступний день вже скинула мені гарантійні листи,я проплатила,скинула їй квитанції і через 3 дні вона скинула документ про закриття. За 7 днів ми з нею закрили 6кредитів,залишилося 6шт)Да розумію тут на сайті за те що ждати тіло.Але я настільки хотіла забути про цей кошмар,що готова була піти на це.Чесно скажу,мені вона допомогла.Я була спокійніша,бо ні з ким із колекторів не спілкувалася,за мене всю роботу робила вона.Мене саме більше вразило те,що є гроші доставали батьків мого чоловіка бо мої не відповідали.Навіть просили за мене їм заплатити.З тіла 3000,нарахували за місяць 14000,але придлагали за 11000 закрити.Коли я написала їй і розповіла,то на наступний день вона мене спитала чи я готова їх закрити за 6000тис і я погодилася.А був лише місяць прострочки.Зразу говорю,це не реклама,це мій відгук.В кожного є своя голова не плечах.

Хотіла пізніше написати відгук про цю компанію,але рішилася раніше. Місяць тому коли я підписала договір з Еленою Руденко, як вище писали від "безисходности"то дуже розраховувала на допомогу цієї компанії. Тоді я написала сюди в чат,що звернулася до цієї компанії і мій поступок осудили і сказали,що я не тою "стежкою пішла".Я дуже розтроїлась і втратила надію,але перший внесок їй був заплачиний,тому і діватися було вже нікуди.В перший день вона скинула номер на який я поставила переадрисацію.Поставила сімку в старий телефон, а собі купила нову.Дзвінків було дуже багато і батькам теж звонили,але не часто.Знайшли і батьків чоловіка,але звінки дальше не пішли!Ні родичам,ні сусідам дзвінків пока не було(може не дуже шукали,а можливо переадрисація так вплинула).Знаю що на дзвінки відповідав якийсь чоловік, бо мама 3 рази помилилася і позвонила на старий номер (сказала,що той чоловік попросив перезвонити ще раз на цей номер).І так,час ішов,а з кредитами нічого не вирішувалось.Через деякий час батьки почали давити на мене і я звернулася до Елены, щоб вона хоть почала домовлятися за тіло і невеликий процент.Чесно скажу,щоб бачити результат,нада мати великий стартовий капітал!!!Її робота почалася майже через місяць після прострочок.Почалося все з продажі сiсi та містера.Вона на наступний день вже скинула мені гарантійні листи,я проплатила,скинула їй квитанції і через 3 дні вона скинула документ про закриття. За 7 днів ми з нею закрили 6кредитів,залишилося 6шт)Да розумію тут на сайті за те що ждати тіло.Але я настільки хотіла забути про цей кошмар,що готова була піти на це.Чесно скажу,мені вона допомогла.Я була спокійніша,бо ні з ким із колекторів не спілкувалася,за мене всю роботу робила вона.Мене саме більше вразило те,що є гроші доставали батьків мого чоловіка бо мої не відповідали.Навіть просили за мене їм заплатити.З тіла 3000,нарахували за місяць 14000,але придлагали за 11000 закрити.Коли я написала їй і розповіла,то на наступний день вона мене спитала чи я готова їх закрити за 6000тис і я погодилася.А був лише місяць прострочки.Зразу говорю,це не реклама,це мій відгук.В кожного є своя голова не плечах.
Ви могли й самі, без юристів, домовитися зі шарагами за тіло кредиту

Ви могли й самі, без юристів, домовитися зі шарагами за тіло кредиту
Я розумію, але за такий короткий час я б сама не впоралися та й часу зовсім нема.Я і так за тиждень спілкування з є грошам втратила кучу часу та нервів.І ні до чого не домовилася з ними.
Бачу що зараз дуже активно ліплять ИН.А я через 2 місяці виходю з декрету.То краще я зараз трошки переплачу,но потім не буду втрачати час на всю цю тяганину.

Я розумію, але за такий короткий час я б сама не впоралися та й часу зовсім нема.Я і так за тиждень спілкування з є грошам втратила кучу часу та нервів.І ні до чого не домовилася з ними.
Бачу що зараз дуже активно ліплять ИН.А я через 2 місяці виходю з декрету.То краще я зараз трошки переплачу,но потім не буду втрачати час на всю цю тяганину.
А шараги хоть дали довідку про закриття?

А шараги хоть дали довідку про закриття?
Так всі.
На цей вибір повліяли дуже сильно мої і чоловіка батьки.Вони постійно давили на мене. Вроді і розуміли но і...Коли я сказала що потрібно ждати,то вони ждати,але думали що все владнається за дуже короткий час. От до цього що іноді потрібно ждати і рік і іноді і більше вони не були готові.То коли процес пішов то вони навіть почали мене підтримувати!
Бажаю всім в тяжкі хвилини підтримки рідніх, бо без неї дуже важко. Прямо опускалися руки і нічого не хотілося в цьому житті (

Останнє редагування:
Назад
Угорі