Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Звучит как производитель алкоголяИнтересует информация о юристах компании Russanoff. Ничего и нигде не нашла.
Теж про Медоффф подумавЗвучит как производитель алкоголя
Звісно, що відгуки самі про себе писали.Хотя на их сайте отзывы хорошие. Возможно, что не правдивые.. такое в общем
На отзывы был и повелся, если честно.. связался с ними. Все так красиво рассказывали.. решил попробовать с ними сотрудничать от безысходности скорей всего.. после одного месяца понял, что толку никакого.. звонков не меньше, вопросы по сути не решаются.. короче забил на нихЗвісно, що відгуки самі про себе писали.
С тем количеством МФО, что у меня было хотели 12 тысяч. Но типа разбили на платежи по 1500 грн в месяц.. первый месяц оплатил конечно.. потом послал их. Ну ничего, пускай на эти деньги покушают пирожков и выпьют за моё здоровьеАлександр2511, якщо не секрет, скільки грошів вони з вас взяли?
Русанофф-раньше была такая колбасная фирма. Варенка а-ля докторская у них вкусная была....Интересует информация о юристах компании Russanoff. Ничего и нигде не нашла.
Мне предлагали свои услуги. Обещали решить, закрыть, защитить и в лобик поцеловать. Оплата по договору, частями. Меня смутило , что на елементарные вопросы затруднялись ответить, все сводилось к тому, что все решат. Когда спросила как, ответ один-реструктуризация. Меня не устроило, так и попрощались. Хотя, предоплату не просили, и решить обещали только через реструктуризацию.Интересует информация о юристах компании Russanoff. Ничего и нигде не нашла.
Та они ничего особо не решают. Это я понял после того, как Глобал кредит устроил террор звонками мне и родным. Просил их решить как то вопрос с ними. В ответ было: Нет, ждите, позже закроем.Мне предлагали свои услуги. Обещали решить, закрыть, защитить и в лобик поцеловать. Оплата по договору, частями. Меня смутило , что на елементарные вопросы затруднялись ответить, все сводилось к тому, что все решат. Когда спросила как, ответ один-реструктуризация. Меня не устроило, так и попрощались. Хотя, предоплату не просили, и решить обещали только через реструктуризацию.
Ви могли й самі, без юристів, домовитися зі шарагами за тіло кредитуХотіла пізніше написати відгук про цю компанію,але рішилася раніше. Місяць тому коли я підписала договір з Еленою Руденко, як вище писали від "безисходности"то дуже розраховувала на допомогу цієї компанії. Тоді я написала сюди в чат,що звернулася до цієї компанії і мій поступок осудили і сказали,що я не тою "стежкою пішла".Я дуже розтроїлась і втратила надію,але перший внесок їй був заплачиний,тому і діватися було вже нікуди.В перший день вона скинула номер на який я поставила переадрисацію.Поставила сімку в старий телефон, а собі купила нову.Дзвінків було дуже багато і батькам теж звонили,але не часто.Знайшли і батьків чоловіка,але звінки дальше не пішли!Ні родичам,ні сусідам дзвінків пока не було(може не дуже шукали,а можливо переадрисація так вплинула).Знаю що на дзвінки відповідав якийсь чоловік, бо мама 3 рази помилилася і позвонила на старий номер (сказала,що той чоловік попросив перезвонити ще раз на цей номер).І так,час ішов,а з кредитами нічого не вирішувалось.Через деякий час батьки почали давити на мене і я звернулася до Елены, щоб вона хоть почала домовлятися за тіло і невеликий процент.Чесно скажу,щоб бачити результат,нада мати великий стартовий капітал!!!Її робота почалася майже через місяць після прострочок.Почалося все з продажі сiсi та містера.Вона на наступний день вже скинула мені гарантійні листи,я проплатила,скинула їй квитанції і через 3 дні вона скинула документ про закриття. За 7 днів ми з нею закрили 6кредитів,залишилося 6шт)Да розумію тут на сайті за те що ждати тіло.Але я настільки хотіла забути про цей кошмар,що готова була піти на це.Чесно скажу,мені вона допомогла.Я була спокійніша,бо ні з ким із колекторів не спілкувалася,за мене всю роботу робила вона.Мене саме більше вразило те,що є гроші доставали батьків мого чоловіка бо мої не відповідали.Навіть просили за мене їм заплатити.З тіла 3000,нарахували за місяць 14000,але придлагали за 11000 закрити.Коли я написала їй і розповіла,то на наступний день вона мене спитала чи я готова їх закрити за 6000тис і я погодилася.А був лише місяць прострочки.Зразу говорю,це не реклама,це мій відгук.В кожного є своя голова не плечах.
Я розумію, але за такий короткий час я б сама не впоралися та й часу зовсім нема.Я і так за тиждень спілкування з є грошам втратила кучу часу та нервів.І ні до чого не домовилася з ними.Ви могли й самі, без юристів, домовитися зі шарагами за тіло кредиту
А шараги хоть дали довідку про закриття?Я розумію, але за такий короткий час я б сама не впоралися та й часу зовсім нема.Я і так за тиждень спілкування з є грошам втратила кучу часу та нервів.І ні до чого не домовилася з ними.
Бачу що зараз дуже активно ліплять ИН.А я через 2 місяці виходю з декрету.То краще я зараз трошки переплачу,но потім не буду втрачати час на всю цю тяганину.
Так всі.А шараги хоть дали довідку про закриття?