Владислав96
Читач
- Дописи
- 33
- Реакції
- 2
- Бали
- 8
Владислав96 не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
У нашій краіні нема приставів....ніхто не прийде.Нікуди не прийдуть.А якщо і прийде,то прийде якийсь мужик(не приста)і втикне папірець оплмтіть борг.Якщо застанете,викликайте поліцію.ну мне пока не угрожвли, я на начальной стадии пока...хочу полюбовно вопрос решить, пока не хотят ничего высылать на руки. Я боюсь того, что дойдет до суда, наложат арест на счет, и прийдет пристав по прописке, хоть дом и не на мне...письмо гарантийное должно быть только заказным письмом? или же можно и в электронном виде получить такое, которое будет иметь юр.силу?
У мене вони були і є...але після того що вони творили отримають нікуя називається.cyku на моіх не знайшли управи.Так вони вирішили по чужих.Ото було весело.Ну я заяву в поліцію писала на них.Притихли на місяць. Хочуть 2 тіла зараз.Але хотчть не вредно.Недам нічого. Може колись я подобрішаю і щось заплачу.А поки що всі хотіння в чергу.Брал кредит у е гроши на сумму 5000,начались просрочки , чуть больше чем месяц накапалр свыше 20000,были коллажи и угрозы на вайбер.
Писал в киберполицию и 1545.
Через пару дней продали КРЕДИТПРОМІНВЕСТ, сталкивался кто?
От них сражу же посыпались звонки и смс с угрозами, ну и коллаж по традиции, что не сильно удивило.
Есть вопрос, на этих псов есть рычаги, что бы немного сбавить пыл?
На работе послали на%уй их, родных тоже этим не взять, но всеравно немного напрягает. Может у кого были и знает что к чему, буду благодарен за ответ.
вони моє село тероризують вже тиждень,що всі мої поручителі,погрожують всім,От cyku за два тижні мене в селі загризуть але після цього вони ніхріна не получуть
больше годаА сколько просрочка уже?
Попросіть батьків,щоб не розмовляли з ними і кидали дзвінки в чс.Сусідам ,знайомим і всім кому дзвонять скажіть,що шахраї.Доброго дня підкажіть будь ласка що робити Маю 7 МФО у Є--гроші є просрочка 1.5місяця сьогодні зранку почали звонити Кредитпромінвест батькам сусідам що я на них беру кредити що я шахрайка батькам сказали що якщо не оплачу сьогодні до 14:00 то батьків приїдуть зітруть в порошок по прописці не живу
Вже це пройшли.....не мед було але в мене всі нормально зреагували...і слали іх..а от по чужих пройшлися.Доброго дня підкажіть будь ласка що робити Маю 7 МФО у Є--гроші є просрочка 1.5місяця сьогодні зранку почали звонити Кредитпромінвест батькам сусідам що я на них беру кредити що я шахрайка батькам сказали що якщо не оплачу сьогодні до 14:00 то батьків приїдуть зітруть в порошок по прописці не живу
Фантазёр...Мне сегодня звонил какой-то человек не нашей национальности, представился с "кредитпроминвест" начал рассказывать что он мой хозяин пока не заплачу выкупиный ими кредит в егроши, сказал что я его вещь, после этого началась ненормативная лексика с ихней стороны, угрозы и так далее, сказали что через час здоровья моей матери ухудшится и жизнь моя кординально изменится... Какие-то ид*оты звонят а не люди...

Опа....До моєі сестри сьогодні звонив некій Карен..Питав чи знає вона мене..На що вона сказала не шукайте іі,вона втекла з дому)Такий блотний весь....Так би каже і дала по мордіМне сегодня звонил какой-то человек не нашей национальности, представился с "кредитпроминвест" начал рассказывать что он мой хозяин пока не заплачу выкупиный ими кредит в егроши, сказал что я его вещь, после этого началась ненормативная лексика с ихней стороны, угрозы и так далее, сказали что через час здоровья моей матери ухудшится и жизнь моя кординально изменится... Какие-то ид*оты звонят а не люди...
Ну он и Яша и Давид и Карен, все они припареныеОпа....До моєі сестри сьогодні звонив некій Карен..Питав чи знає вона мене..На що вона сказала не шукайте іі,вона втекла з дому)Такий блотний весь....Так би каже і дала по морді
Он еще и Марат? походу все циганское шобло собралосьОпа....До моєі сестри сьогодні звонив некій Карен..Питав чи знає вона мене..На що вона сказала не шукайте іі,вона втекла з дому)Такий блотний весь....Так би каже і дала по морді
Та яка різниця...карен чи марат..чт дунька....Он еще и Марат? походу все циганское шобло собралось
Все зависит от руководства. Мне создали такие условия на работе,что самой пришлось уйти. Это после того ,как эти шакалы начали звонить директору и всем членам семьи.Я щось не зовсім зрозуміла, люди через ваші борги бігали навколо хати в селі, а маму через борг звільнили з університету? Ну якщо універ в селі, тоді повірю. А по іншому, це верх тупості - в ректораті, деканаті не сидять тупі люди й вимагати звільнення у людини через не її, а чужий міфічний борг - ну не вірю. Хіба то й кал як Кашпіровський внушив ректору, що ваша мама пряма загроза його посаді.
Вам создали условия из-за вашего долга или из-за долга родственника? Это разные вещиВсе зависит от руководства. Мне создали такие условия на работе,что самой пришлось уйти. Это после того ,как эти шакалы начали звонить директору и всем членам семьи.
Из за моегоВам создали условия из-за вашего долга или из-за долга родственника? Это разные вещи