Кто такие K-Kapital?

Да нет и мне звонят, много раз. Сегодня с нацкома пришол ответ. Не поняла что теперь надо им платить.
Я не пойму они нацкому предоставили договор что-ли, а почему нам не высылают. Только макулатуру шлют.

Света, добрый, мне очь в точь такое тоже пришел ответ от нАцкома по поводу милоана и кредит капитала. Вам прислали доказы переуступки прав??? Я тоже не знаю что теперь делать???
Post automatically merged:

Да нет и мне звонят, много раз. Сегодня с нацкома пришол ответ. Не поняла что теперь надо им платить.
Я не пойму они нацкому предоставили договор что-ли, а почему нам не высылают. Только макулатуру шлют.

\

Люди и мне точно такое под капирку

Шановна Тетяно Василівно! Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, розглянула Ваше повторне звернення (вх. від 15.07.2019 № Г – 11633/ПВТ) щодо врегулювання відносин із ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ―МІЛОАН‖ (далі — ТОВ ―МІЛОАН‖) та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ ―ФІНАНСОВА КОМПАНІЯ ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖ (далі — ТОВ ФК ―КРЕДИТ- КАПІТАЛ‖), та повідомляє про таке. Статтею 19 Конституції України встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов’язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Повноваження Нацкомфінпослуг визначені Законом України ―Про фінансові послуги та державне регулювання ринків фінансових послуг‖ (далі — Закон) та іншими законами, а також Положенням про Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері ринків фінансових послуг, затвердженим Указом Президента України від 23.11.2011 № 1070. Відповідно до пункту 2 частини першої статті 27 Закону, Нацкомфінпослуг здійснює державне регулювання та нагляд за наданням фінансових послуг та додержанням законодавства у цій сфері. З метою захисту Ваших прав, як споживача фінансових послуг, до ТОВ ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖ та ТОВ ―МІЛОАН‖ було направлено вимогу про надання інформації та документів стосовно ситуації, яка склалася між Вами та ТОВ ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖. Так, згідно з інформацією, наданою ТОВ ―МІЛОАН‖ та ТОВ ―ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖, заборгованість за кредитним договором № 920098 від 12.10.2018 (далі - Договір) перед ТОВ ―МІЛОАН‖ відсутня, так як право вимоги за зазначеним Договором в сумі 748,31 грн. (435,06 грн.- тіло кредиту та 313,25 грн. - відсотки за користування кредитом) було переуступлено ТОВ ―ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖ відповідно до договору відступлення прав вимоги № 30-МЛ від 16.05.2019 (далі — Договір), укладеного між зазначеними Товариствами. Щодо відступлення права грошової вимоги за Договором Вас було повідомлено листом ТОВ ―МІЛОАН‖ від 16.05.2019. За інформацією, наданою ТОВ ―ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖, станом на 09.08.2019 заборгованість за Договором перед ТОВ ―ФК ―КРЕДИТ-КАПІТАЛ‖ складала 1842,32 грн, з яких: заборгованість по тілу — 435,06 грн., заборгваність по процентах — 313,25 грн., заборгованість по штрафам — 832,70 грн., віндикаційні витрати — 261,31 грн Частиною першою статті 1077 Кодексу, за договором факторингу (фінансування під відступлення права грошової вимоги) одна сторона (фактор) передає або зобов'язується передати грошові кошти в розпорядження другої сторони (клієнта) за плату (у будь-який передбачений договором спосіб), а клієнт відступає або зобов'язується відступити факторові своє право грошової вимоги до третьої особи (боржника). Частиною першою статті 1078 Кодексу визначено, що предметом договору факторингу може бути право грошової вимоги, строк платежу за якою настав (наявна вимога), а також право вимоги, яке виникне в майбутньому (майбутня вимога). Відповідно до частини другої статті 1082 Цивільного кодексу України Боржник має право вимагати від фактора надання йому в розумний строк доказів того, що відступлення права грошової вимоги факторові справді мало місце. Якщо фактор не виконає цього обов'язку, боржник має право здійснити платіж клієнтові на виконання свого обов'язку перед ним. Додатково повідомляємо, що відповідно до статті 16 Кодексу, кожна особа має право звернутися до суду за захистом свого особистого немайнового або майнового права та інтересу. З повагою Член Нацкомфінпослуг Д. Ястреб

Только вот маленькая заминочка я никаких документов, про которые здесь говорится-не получалаот милоана. На заборе толже написано

я договорилась, без проблем на рассрочку, в письменном виде.

Подскажите и помогите, как Вы с ними Договорились в письменном виде прошу, они терроризируют людей, которые этого не заслужили. Таня

мне на домашний адрес пришел договор переуступки, если правильно помню и от КК и отМФО, я написала на почту, которая была в письме указана, в письме они хотели 2 тела, но на почту пришла уже больше сумма, около 3 тел, видимо письмо долго шло. я написала им, что за дела, платить такую сумму не буду и буду решать через суд. Они ответили, что готовы снизить до суммы, которая в письме и заморозить, если оформлю рассрочку на их сайте. Я оформила, на дом.адрес через некоторое время пришел договор о рассрочке. Пока проблем нет. P.S. по телефону ни с кем из звонилок не разговаривала и не собираюсь.

Можно уточнить, Вы написали на почту электронную и мфо и кредит капиталу типа мол прошу прислать договор переуступки и они прислали на почту регистрации? Не на электронную ж???

да незачто, удивляюсь вообще когда пишут, что с ними нереально договориться.

Долго прессовали до того как прислали Вам документы??7

мне на домашний адрес пришел договор переуступки, если правильно помню и от КК и отМФО, я написала на почту, которая была в письме указана, в письме они хотели 2 тела, но на почту пришла уже больше сумма, около 3 тел, видимо письмо долго шло. я написала им, что за дела, платить такую сумму не буду и буду решать через суд. Они ответили, что готовы снизить до суммы, которая в письме и заморозить, если оформлю рассрочку на их сайте. Я оформила, на дом.адрес через некоторое время пришел договор о рассрочке. Пока проблем нет. P.S. по телефону ни с кем из звонилок не разговаривала и не собираюсь.

До того как оформили рассрочку, нис кем не разговаривали по телефону и трубку не брали??? А какое тело кредита? У меня тело 500 грн, кредитт капитал просят 2300 сейчас. Не знаю как с ними говорить. Таня

вам нужно идти на слушание с клопотанием, заявой и говорить это вслух. прошу впостанове суда не толькр признать договор незаключенным из-за подписи, но и требовать двухстороннюю реституцию.

если отзыв писали вы, а не платный юрист, то милости прошу к моему шалашу, собираем команду безоплатной помощи своим примером борьбы в судах.

Если вы действительно помогаете. Как Вы посоветуете, я не хочу общаться с каллами Кредит капитал. Меня продал милоан ему. Начинают штормить. Мне им направлять запит о предоставлении переуступки прав к ним или нет. Не хочу нарываться. Таня

Останнє редагування:
Мне вчера пришло письмо от КК. Даже не знаю что делать. Просто паника. Ваша бездіяльність по кредитному договору призведе до примусового стягнення заборгованості за рахунок наявного у вас майна. Державна виконавча служба на підставі прийнятого судового рішення та ст. 48 Закону України «Про виконавче провадження» буде проводити опис, арешт, примусове вилучення та реалізацію вашого майна.

Мне вчера пришло письмо от КК. Даже не знаю что делать. Просто паника. Ваша бездіяльність по кредитному договору призведе до примусового стягнення заборгованості за рахунок наявного у вас майна. Державна виконавча служба на підставі прийнятого судового рішення та ст. 48 Закону України «Про виконавче провадження» буде проводити опис, арешт, примусове вилучення та реалізацію вашого майна.
Недвижимост на меня оформлена

Вот когда придёт повестка в суд тогда можешь начинать немного!!! переживать. А вот такую хрень они всем шлют. Просто набор слов и букв, не более.

Вот когда придёт повестка в суд тогда можешь начинать немного!!! переживать. А вот такую хрень они всем шлют. Просто набор слов и букв, не более.
Я написала им на почту чтобы написали мне номер дела, но они молчат

Судового они же в письме написали что по принятому судовому решению
[/QUOTE
Заходите на сайт "судова влада" и ищете в строке поиска себя, если Вы верите этим гавнописьмам от калов. Если они подадут в суд Вам придёт официальное извещение на почту с уведомлением о получении с суда!!! а не от них. А эту бумагу можете смело отправлять в туалет ?

Долг большой???

Мне когда то юрист сказала что 40 гривен и любой может в реестре посмотреть что натебе оформлено какое имущество. Мне кажется уже пробили что на Вас есть, но без постановления суда, хотя сейчас виконавчий напис нотариуса . Смотрели себя в реестре боржникыв???

Долг большой???

Кто продал КК?! Тело большое и сколько просрочки?!
Продал форза, просрочка с мая 2018 ну я там платила по чуть чуть а тело 7000 требуют 71000

Долг большой???

Мне когда то юрист сказала что 40 гривен и любой может в реестре посмотреть что натебе оформлено какое имущество. Мне кажется уже пробили что на Вас есть, но без постановления суда, хотя сейчас виконавчий напис нотариуса . Смотрели себя в реестре боржникыв???

Долг большой???
В реестре смотрела меня нет

Продал форза, просрочка с мая 2018 ну я там платила по чуть чуть а тело 7000 требуют 71000

у меня с этим КК были дела в апреле, присылали кучу разных писем звонили, на тот момент был долг 24 тысячи,тело кредита вроде 3 тысячи, меня им Милоан продал, на данный момент вообще не знаю сколько там им заплатить надо, постоянно домой приносили кучу разных писем маме они надоели, сказала почтальону их не приносить вообще. Сейчас тишина. раз в месяц или два поступают звонки я просто трубку не беру и пошли они.

Насколько я помню, договора составленные до декабря на работу 2018 признаны Нацком,что составлены с нарушениями. Они даже просили по -мрему в январе 2019 года уже на действующие договора задним числом перепрдписывать договор. Еще те аферисты.Проверьте на сайте Нарком дела по ним. Может Ваш договор также подпадает под это решение.

Назад
Угорі