Кто такие K-Kapital?

Ні, це був банківський кредит. Вони ж не тільки в МФО купляють .
З МФО програють, як правило
так при чем тут банк??? мы же говорим за копеечные беззалоговые кредиты, тем более когда люди мфо как правило отдали тело и еще сверху)

так при чем тут банк??? мы же говорим за копеечные беззалоговые кредиты, тем более когда люди мфо как правило отдали тело и еще сверху)
Я кажу за те, що не такі вже вони і тупі . Мають все таки деякі справи за які вчепитись.
А якщо брати до уваги переплати - то їм ,і суду пофіг на них. Це не доказ вашої невинуватості і недійсності договору. Тому...

Я кажу за те, що не такі вже вони і тупі . Мають все таки деякі справи за які вчепитись.
А якщо брати до уваги переплати - то їм ,і суду пофіг на них. Це не доказ вашої невинуватості і недійсності договору. Тому...
так Вы за мфо и кк я так понял?! )))

Так, саме так?
Просто говорю фактами і все. А ви вибачайте те, що хочете
І просто читаю рішення судів. Згідно Яких, якщо договір визнано не дійсним то діє подвійна реституція. І тільки в цьому разі можете щось вимагати від МФО , а не від суду.

Останнє редагування:
artembaev, я это и так понимаю, а вот им видишь люди это каждый день доказывают а они никак не поверят)

Звонил автомат, говорит в гости едут и есть 15 минут, что бы подтвердить оплату))) вот только они ко мне ещё приехать и не обещали)))

Мені прислали на днях листа, мають мій борг з мілоан, тіло 3000, хочуть 32000, але готові пробачити за 19000??
А це їх директор, хто має на них зуб може поспілкуватись в соцмережах...

Вкладення

• Screenshot_2019-07-09-14-32-17.webp
    Screenshot_2019-07-09-14-32-17.webp
    38 Кб · Перегляди: 82
Мені прислали на днях листа, мають мій борг з мілоан, тіло 3000, хочуть 32000, але готові пробачити за 19000??
Через какое время письмо пришло?

Вот,что шлют и пишут

Вкладення

• Screenshot_2019-07-13-16-47-23-311_com.android.mms.webp
    Screenshot_2019-07-13-16-47-23-311_com.android.mms.webp
    24.7 Кб · Перегляди: 67
а мне вчера тоже предложили скидку 19тысяч из 50ти тысяч, а реальный долг 12тысяч оставался

Назад
Угорі